Scrise de noi > Articolele noastre
Farmecul
wonderland:
Care altora, Caroline, a acelora din locuri ai muntele lângă plajă? :yeah:
Acum, ca sa nu fiu de tot cârcotașă, mai găsești și la marea noastră locuri liniștite.
Caroline:
Italia, Grecia, Egipt... :giggle:
Daca exista locuri linistite si la noi, chiar as vrea sa le cunosc!
clara39:
eu la noi nu am gasit...daca sunt sa-mi spune-ti si mie...si eu sunt un inflacarat fan al marii...
mihaela1961:
--- Citat din: TORICOSU din Vineri, 15 Februarie 2013, 01:26 ---Tu ca individ etichetezi daca cineva, ceva are sau nu farmec, restul e....legenda.
Eu de ex. nu dau 2 bani pe munte, paduri,pt. mine sunt fleacuri, banalitati, fiindca oricand beneficiez gratis de ele (mai mult de o saptamana nu rezist , ma plictisesc) dar la mare as sta din luna Mai pana in Septembrie.
Va las pe voi sa ghiciti, ce consider eu ca-i fermecator ???
--- Terminare citat ---
Se pare ca esti tentat sa evaluezi lucrurile si la propriu si la figurat prin prisma banilor!Argumentez prin spusele tale('te bat cu propriile-ti arme'):'...nu dau 2 bani pe munte, paduri, pt. mine sunt fleacuri, banalitati, fiindca oricand beneficiez gratis de ele).Deci valoarea=suma banilor 'investiti' in vizionarea marii, muntelui si a altor 'peisaje'.N-as vrea sa te superi pe mine, dar se pare ca 'faci parte din alt film', decat 'fimul' celor din SinglesCamp(cel putin, cei pe care i-am cunoscut eu).E parerea mea!
wonderland:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 17 Februarie 2013, 13:54 ---Daca exista locuri linistite si la noi, chiar as vrea sa le cunosc!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: clara39 din Duminică, 17 Februarie 2013, 15:33 ---eu la noi nu am gasit...daca sunt sa-mi spune-ti si mie...si eu sunt un inflacarat fan al marii...
--- Terminare citat ---
Eu nu am mai fost la mare, ani de-a rândul. Nici la cea Neagră, nici la altele. Cu mici exceptii in ultimii ani.
Am ajuns anul asta la cea Neagră.
Undeva la ieșirea Mamaia, spre Constanța este o plajă pe care o frecventează mai mult localnicii.
Și, acum ceva ani la Eforie Nord, plaja Steaua de Mare mi se părea ok. Chiar avea un farmec aparte, pentru mine :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă