Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minunata Austrie! Vacanta in Alpi. 5 - 12 iulie 2013

<< < (9/11) > >>

admin:
Lista de participanti la excursia din Austria:

1   Luminita  C   Bucuresti
2   Anca S    Bucuresti
3   Dana N   Bucuresti
4   C Celiana   Bucuresti
5   Gigi C   Sibiu
6   Samiza C   Sibiu
7   Viorel T   Bucuresti
8   B Constantin   Iasi

Celyanaa:
 :thumbup: gata, eu mi-am facut bagajul, maine sunt la Sibiel!  :D La 3,30 sunt gata de plecare!   :yeah:

admin:
Microbuzul spalat si lustruit,  :), chelia la fel...Asa ca sunt aproape gata de drum si eu! Maine vreau sa fac un ghidaj audio, astfel incat, pe drum sa puteti asculta cate ceva despre obiectivele ce urmeaza.

Bucurestiul vine la 16.30, la fel am inteles si Botosaniul, asa ca veti pleca toti trei impreuna. Celiana, stii adresa Pensiunii Sibiel? Pt a ma asigura ca o sa o gasesti usor uite indicatiile:

"Cum ne gasiti, daca veniti din Sibiu:
Daca aveti sistem de navigatie, coordonatele pensiunii sunt:
N45°75.9963´
E23°89.6937´
Din Sibiu, va astepta un drum cu auto de cca 20 minute in conditii normale de trafic (20 km din centrul orasului). Pe tronsonul soselei europene E 68, Sibiu – Sebes Alba la aproximativ 12.5 km de iesirea din oras (zona Aeroport), intre Cristian si Sacel (inainte de intrarea in acesta), veti intalni un panou “ Pensiunea Sibiel 5.8 km”; virati stanga cu directia “Orlat”, pe drumul judetean 106 D. Dupa 2.1 km, in dreptul garii Sibiel si a statiei de epurare, un nou panou “Pensiunea Sibiel 3.7 km”, va va indruma in directia dreapta, “Sibiel 3 km”. Ajunsi in sat, mentineti drumul principal pana la intersectia cu drumul spre Saliste. Panoul “ Pensiunea Sibiel 1.1 km” va va indica sa continuati pe drumul pietruit spre Crinti (NU traversati podul pt a continua drumul asfaltat asa cum ati fi tentati sa faceti! – ci mentineti cursul raului, care va va conduce pana la locatie); un alt panou “ Pensiunea Sibiel 0.9 km” va confirma directia de mers, iar la 250 m la iesirea din sat, urmand un drum satesc, veti intalni “ Pensiunea Sibiel”. La parcurgerea ultimelor case din sat, o sa intalniti raul (pe stanga), un nou paniu plasat pe un copac si se intra in padure; nu va descumpaniti ca nu ati ajuns inca: dupa 150 m si prima curba la dreapta, o sa vedeti complexul turistic pe malul stang al raului.
     Ajunsi in fata complexului, traversati podul fara teama (rezista la 36 tone), iar parcarea o gasiti in spatele restaurantului (dupa traversare trebuie sa o luati in dreapta)".

Celyanaa:
Merci frumos, Gigi! O gasesc fara probleme cu indicatii atat de precise!  ;) Nu stiu pe la ce ora ajung, sper sa nu fie probleme, la 3,30 sunt gata de plecare!  :D Desi ... oare o mai avea rost sa ma culc?!?  :-[

PGabriela:
Calatorie linistita si distractie la maxim  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă