Arhiva > Arhiva

Monoparents Camp 2013 - tabere pentru monoparentali si copiii lor

<< < (5/6) > >>

Caroline:

--- Citat din: admin din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 08:05 ---Caroline, ti-am spus eu, te-au sfatuit si altii: lasa catedra si incepe ceva, poate tot legat de educatie, dar de anvergura si mai ales privat. Te pricepi la o mie de lucruri, e tare, tare pacat sa ramai la catedra!

--- Terminare citat ---

Pentru copii, nu e pacat!
Da' daca iese bine, poate punem de-un club "Singles Parents" (SP), paralel cu SC...  ;)

admin:
De ce nu?  :). Și mai sunt și alte proiecte pe care le am în minte...  Sper doar sa mai am timp sa fac tot ce mi-am propus...

cristinalacatus:
buna seara
in ce perioada se va organiza aceasta tabara de 4 zile? am inteles doar ca este la gura raului, sibiu; si cred/sper ca este dedicata parintilor singuri impreuna cu copii lor (fam monoparentale).
sunt interesata sa ma inscriu la o astfel de actiune si am nevoie de mai multe detalii de: locatie, perioada, cost etc
multumesc anticipat
cristina (mama lui andrei)

admin:
M-am oprit cu organizarea, nu pentru ca nu se va mai organiza, ci pentru ca as dori sa ma ocup totusi eu personal de aceasta, considerand-o pilot. Si pentru ca mi-e foarte greu sa pun degetul pe calendar si sa gasesc o perioada in care sa am liber de la actiunile Singles Camp, am decis ca in primul rand sa astept inscrierile la vacantele anuntate in calendar.

De aceea o sa trimit un newsletter care imi va indica numarul de persoane care doresc sa participe la fiecare actiune si daca din cele de vara (Transfagarasan 19 – 21 iulie, Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie, Transalpina 2 – 4 august, Retezat,
Maramures 7 – 11 august) sunt care nu aduna un grup suficient de mare, am sa le anulez si in locul lor am sa organizez altceva. Vreau asa cum am spus sa tin toate actiunile pe care le-am lansat, dar daca anii trecuti mi-am permis financiar sa acopar diferente, anul acesta din pacate nu o sa o mai pot face si sunt nevoit sa anulez.

Daca se va intampla  asa cum imi doresc insa si sper, ca toate actiunile sa se desfasoare, o sa vad ce solutie gasesc. Am sa anunt din timp, oricum.

Acsella:
Ideea de tabara monoparentala mi se pare absolut extraordinara.
Copiii mei au 12 si 7 ani. Ma intereseaza mult aceasta tabara, dar depinde foarte mult de perioada aleasa si de categoriile de varsta ale copiilor inscrisi. Abia astept sa se contureze aceasta actiune. Astept cu interes noi detalii. Urez multa inspitratie organizatorilor.
Nu s-ar putea lua in calcul ca perioada de desfasurare sfarsitul lui iunie, cand termina copiii scoala si intra in vacanta?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă