Arhiva > Arhiva

Monoparents Camp 2013 - tabere pentru monoparentali si copiii lor

(1/6) > >>

admin:
Mai lansasem ideea aceasta de actiune Singles Camp la care sa participe parintii cu copiii lor, doar ca timpul meu foarte limitat nu mi-a permis organizarea si sustinerea unei astfel de actiuni. A revenit insa in actualitate, in primul rand pentru ca va spuneam, mi-a venit un ajutor neasteptat din partea unei persoane si pentru ca simt ca este momentul de a profila tot mai mult actiunile noastre. In 2013 taberele New Entry vor incerca sa mearga pe aceasta linie, iar taberele tematice au rolul nu doar de a oferi cateva zile de "instruire" fun", ci si de a dezvolta niste relatii intre persoane care au hobby-uri si preocupari comune.

Evident ca in primul rand trebuie sa stiu daca exista dorinta si disponibilitatea de a se desfasura astfel de actiuni, daca se pot forma grupuri de cca 10 persoane care sa aiba in comun preocuparile propuse in tema taberelor.

Newsletter-ul comun, pentru cele 3 tabere tematice, are sa fie transmis in cateva zile, urmand sa vad apoi daca sunt suficienti de multi inscrisi pentru fiecare. Urmeaza faza a doua de organizare si pregatire a fiecareia.

Monoparents CampPerioada de desfasurare: vacanta de vara
Destinatia: cel mai probabil, Gura Raului, jud Sibiu
Grup 10 parinti si copiii lor (varsta acestora intre 5 - 14 ani)
Invitat: un instructor specializat pe astfel de evenimente
Cost-uri: transport pana la destinatie, cazare, masa, cheltuieli legate de instructor
Program: are sa fie unul combinat: si dinamic, in natura, pescuit, facut foc de tabara, cunoastere de pomi, de plante, dar si unul mai "de interior": pictura pe sticla, invatare pasi de dans standard, etc

Cei care intentioneaza sa participe va rog sa se inscrie aici, pe acest topic. Nu pe Email si nu la Inscriere in vacante, pentru ca nu este o actiune de catalog.

iulia Coros:
Foarte, foarte, foarte...bine. Noi o sa asteptam ori pana facem 5 ani ori pana se deschide grupa mica.
Multumim

noryx01:
Minunata ideea ! Pacat ca limita de varsta e 14 ani...dar poate organizati si o intalnire cu parinti singuri si copiii lor adolescenti ?!  :D
Domnisoara mea e intereata de tot ceea ce e medieval, cetati, calarie, desen, iar mai nou: trasul cu arcul  :-\

malina dragomir:
Interesata de actiune...baiatul meu implineste 14 ani in aprilie, deci depaseste in vara limita de varsta... :)si apoi sunt inca multe necunoscute...perioada desfasurarii, avand in vedere ca eu merg si in Apuseni si in Spania (ma gandesc aici la imposibilitatea planificarii concediului la servici,  sa nu se succeada imediat excursiei in Apuseni). Apoi, parerea mea e ca intervalul de varsta e destul de larg, depinde mult de cine va reprezenta majoritatea , cei de varsta prescolara sau adolescentii. De aici probabil si actiunile desfasurate vor fi diferite, functie de capacitatile fizice si interesele specifice varstei. Eu mi-as dori enorm de ex. sa incerc cu el un traseu montan, mai usor, ca pentru inceput, sa-i testez capacitatea de rezistenta la efort si sa-i cultiv dragostea fata de natura si de munte in special. Concluzionand, sunt incantata de idee  si in masura in care perioada va fi una potrivita, iar din participanti vor fi si adolescenti, dornica sa particip... Toate cele bune si felicitari pentru initiativa.. :)

admin:
In aceasta faza, doresc sa vad daca exista intentii de participare la o tabara in care sa participe deopotriva parinti si copii. In timp am mai tot fost intrebat daca fac asa ceva si pt ca nu mi-am gasit timpul necesar si un ajutor real din partea cuiva sa-i zicem mai voluntar, a trebuit sa aman o astfel de actiune. Acum am gasit persoana potrivita si pot face asa ceva.

Nu luati atat de strict intervalul de varsta pe care l-am postat, este orientativ, in special pentru parinti, nu pentru mine ca organizator.

Actiunea va fi mai mult de outdoor - si asa copiii isi petrec mult timp in fata calculatoarelor si in casa, asa ca o iesire la 1000 m altitudine, intr-o zona ozonificata de padure de brad,  este cadrul ideal pt drumetii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â