Aici se discuta > Subiecte generale

Am cautat, am gasit si poate fi util si altora

<< < (4/12) > >>

Caroline:
Invatati sa folositi operatorii de cautare pe Google ca sa cautati si sa verificati informatii. Exemplu: Rosia Montana.

1. Operatorul “site:” Testati cautand [ site:gov.ro rosia montana ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate paginile de pe site-ul guvernului care contin cuvintele rosia si montana.

2. Folositi ghilimelele pentru a cauta expresii. Testati cautand [ "Romania nu poate sa stagneze sau sa dea inapoi in lupta anticoruptie" ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate paginile in care aceasta expresie apare intocmai.

3. Operatorul “filetype:” Testati cautand [ fyletype:pdf rosia montana ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate fisierele de tip pdf de pe internet care contin cuvintele rosia si montana.

4. Faceti combinatii. Testati cautand [ site:gov.ro fyletype:pdf "rosia montana gold corporation" ], fara paranteze. Vi se vor lista toate fisierele de tip pdf de pe site-ul guvernului care contin expresia exacta “rosia montana gold corporation”.

silviu:
sosiri - plecari Bucuresti - gara de nord

wonderland:
http://www.cutremur.net/

noiembrie:
Ce de cutremure pe TERRA !Ce bine ca nu locuim acolo....! :-\

wonderland:
dar unde, noiembrie? am fost mutați pe lună și io n-am aflat? :faint:

scuze - e doar de dragul glumei;  multumesc pentru toate semnele lăsate în calea mea in dimineața asta:smitten: :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă