Aici se discuta > Subiecte generale
Am cautat, am gasit si poate fi util si altora
Caroline:
Invatati sa folositi operatorii de cautare pe Google ca sa cautati si sa verificati informatii. Exemplu: Rosia Montana.
1. Operatorul site: Testati cautand [ site:gov.ro rosia montana ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate paginile de pe site-ul guvernului care contin cuvintele rosia si montana.
2. Folositi ghilimelele pentru a cauta expresii. Testati cautand [ "Romania nu poate sa stagneze sau sa dea inapoi in lupta anticoruptie" ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate paginile in care aceasta expresie apare intocmai.
3. Operatorul filetype: Testati cautand [ fyletype:pdf rosia montana ] pe Google, fara paranteze. Vi se vor lista toate fisierele de tip pdf de pe internet care contin cuvintele rosia si montana.
4. Faceti combinatii. Testati cautand [ site:gov.ro fyletype:pdf "rosia montana gold corporation" ], fara paranteze. Vi se vor lista toate fisierele de tip pdf de pe site-ul guvernului care contin expresia exacta rosia montana gold corporation.
silviu:
sosiri - plecari Bucuresti - gara de nord
wonderland:
http://www.cutremur.net/
noiembrie:
Ce de cutremure pe TERRA !Ce bine ca nu locuim acolo....! :-\
wonderland:
dar unde, noiembrie? am fost mutați pe lună și io n-am aflat? :faint:
scuze - e doar de dragul glumei; multumesc pentru toate semnele lăsate în calea mea in dimineața asta:smitten: :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă