Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Casa trovantilor si Poarta lui Dumnezeu: Tara Luanei 30 mai 2 iunie 2013
Sherban:
--- Citat din: admin din Joi, 06 Iunie 2013, 07:01 ---Sunt cateva poze, ma uitam si aseara peste ele....cand am terminat cu ghidajul de Portugalia, care efectiv ma fac sa mi se para ca mai sunt
--- Terminare citat ---
Ma uitam in poze... Si parca totul a fost si mai frumos invaluit de ploaia care ne-a "insotit" ..si ne-a purificat.. Si ceata care se ridica dupa fiecare repriza de ploaie ne arunca si mai mult in atmosfera de "alt taram" ...caci asta simti in Tara Luanei...esti in alt taram si incepi sa crezi ca povestile au ceva adevarat.
Sherban:
--- Citat din: admin din Joi, 06 Iunie 2013, 10:18 ---Am discutat cu Diana, am comunicat si la pensiune perioada in care o sa organizez "Tara Luanei reload". Este vorba de 3 - 6 octombrie. Deocamdata am transmis doar solicitarea servicii si rezervare, urmeaza sa primesc tarifele. Dupa aceaasta am sa lansez si oficial, pe site si forum, cu topic separat, aceasta noua actiune.
Daca din cei cu care am fost acum in primavara sunt care vor sa vada peisajele imbracate in culori de toamna, sunt bineveniti, chiar as fi incantat sa ajung cu ei inca o data acolo.
Vor fi cca 16 locuri disponibile, care s-ar putea extinde in situatia in care pensiunea isi mareste capacitatea, asa cum mi s-a spus, pana atunci.
--- Terminare citat ---
Daaaaa...prezent pentru Tara Luanei toamna :)
nuska:
am descarcat toate pozele primite si asa am calatorit inca o data.Andrei ai prins instantanee deosebite.de retinut sint profilele .se vede pe fetele noastre si extaz si oboseala,curiozitate,frumusete,sete de a cunoaste,bucurie etc. axeaza-te pe genul aceste de fotografie.
Mimi:
--- Citat din: Sherban din Vineri, 07 Iunie 2013, 20:56 ---Ce dragutz, si eu as vrea sa ma simt iar la lacul Hansarului...si mie imi pare rau ca nu am luat mai multe exemplare de carti de la Diana. Cum intri in posesua lor?
--- Terminare citat ---
Suna pe Diana (al doilea nr.de pe coperta 2 a cartii si da- adresa postala pe care sa-ti trimita cartile,sau trimite-i un mail,sau vb. cu ea pe FB.Eu deja am comandat inca o carte.
Geta D:
poate reusesc sa merg si eu in toamna :worthy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă