Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuitul SPA-urilor: Szeged - Budapesta Hajduszoboszlo 15 - 21 aprilie 2013
admin:
Aici puteti citi un articol pe care l-am scris despre Debrecen: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1630.0.html
admin:
Si aici un articol despre Szeged: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1632.0.html
admin:
Acesta este ultimul mesaj inainte de plecarea in Ungaria. Am sa va si sun sa fiu sigur ca toata lumea a citit si stie de unde se pleaca, dar postez si aici.
Ziua si ora de plecare: luni 15 aprilie ora 2.00 (noaptea de duminica pe luni).
Locul de plecare: zona Piata Dorobanti, strada Aviator Teodor Iliescu, colt cu Calea Dorobanti. (vezi harta http://www.strazibucuresti.ro/harta-bucuresti-intrarea-aviator-teodor-iliescu.html). Este acolo un PETROM, eu am sa fiu cu microbuzul undeva intre intersectia de care va spuneam si statie, depinde unde gasesc loc.
Traseul de iesire din Bucuresti si orele aproximative la care am sa fiu acolo: B-dul Stefan cel Mare 2.10, Primaria Sect 1 2.20, Podul Grant, 2.25, Piata Crangasi 2.30, fostul Bulevard Militari 2.40, autostrada Bucuresti - Ploiesti 2.45. Ne putem intalni si pe acest traseu, daca va este mai convenabil ca si zona de plecare.
Microbuzul cu care calatorim, este gri metalizat (nu stiu insa noaptea cat de bine se distinge), are numarul de inmatriculare: M WK 350; il recunosteti usor dupa portbagajul pe care il are montat deasupra. Este un Mercedes Vito.
Rugamintea mea este sa va luati toate masurile de siguranta pentru a ajunge la timp la orele de intalnire. Orice minut intarziere este unul pierdut din vacanta celorlalti.
Am rugamintea sa procedati la fel pe perioada excursiei, sa ne intalnim la plecarile sau intalnirile stabilite, la orele fixate. Astfel se evita situatiile jenante cand toata lumea asteapta dupa cate un "intarziat".
Revedeti ce am scris pe acest topic ca sfaturi de calatorie. Nu uitati actele!
Nu ar fi rau sa aveti listate cu voi, adresele hotelurilor la care o sa stam.
Sa ne vedem cu bine in Bucuresti si pregatiti-va de vacanta! :dance: :thumbup: *|* Ca intotdeauna, sfatul meu: problemele lasate acasa, zambetul pe buze si doar ganduri bune! ;D
admin:
M-am bucurat de cateva zile de adevarata vacanta, in compania unui grup grozav! M-am simtit cu adevarat ca intr-un grup de prieteni si m-am despartit cu parere de rau de fiecare. Vremea a fost ca in fiecare actiune Singles Camp extraordinara! Parca ar fi fost comandata sa fie asa. :dance: Am avut in ultimele zile 27-29 de grade, am venit deci bronzati din Ungaria. Ne-am balacit in minunatele bai termale, ne-am plimbat pe strazile si prin parcurile Budapestei, Debrecen-ului, Szeged-ului si Hajduszoboszlo-ului, ne-am bucurat de bucataria ungureasca la Eva, la Csarda, pe malul Dunarii...De mult nu m-am relaxat si linistit asa...
La intoarcere am facut un popas de o noapte la Sibiel, am trecut apoi prin Cisnadioara sa vedem cetatea de acolo...a urmat apoi drumul pana la Bucuresti, iar pentru mine si cel inapoi la Sibiu. La 21.30 eram deja in pat, visand la bulbucii si jeturile din SPA-uri....
Am sa revin cu fotografii si explicatii despre locurile vizitate. Sunt acum insa contratimp, urmeaza la rand: Tabara New Entry, Cozia si Spania...asa ca ma grabesc sa mai fac cate ceva cat sunt acasa...Apropo de fotografii: am transmis tuturor, pe adresa de Email, prin wetransfer pozele facute de mine. Sper sa va placa...
Pentru ca excursia asta a iesit atat de bine, ma gandesc de pe acum sa mai organizez una, la toamna, dupa ce devin ...bunic. Are sa fie doar Hajduszoboszlo, pentru ca atunci vremea nu mai este tocmai prielnica pentru croaziera pe Dunare si plimbare si vizitare. O sa fie o actiune tintita doar pe relaxare.
wonderland:
Să vă fie de bine, dragilor! Bronzați, auzi, la ei. Pe aici, unii dintre noi, am ruginit de ploaie. Dar v-am așteptat cu primăvara :yeah:.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă