Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (2/59) > >>

Geta D:
Si eu imi doresc sa merg, dar va fi imposibil sa plec de la servici in perioada aceea. Poate pana atunci se vor mai schimba lucrurile.  :-\

Mari_a:
(Hmm... Doua la Primarie, doua la Scoala de fete, deci cinci... Deci pe 24 sunt Sanzienele si am liber, deci pana atunci mai fac de niste recuperari, deci poate mai impusc si vreuna-doo zile de concediu...)
De cand eram mica bateam muntii in lung, lat si inalt, dar p-aia care-s mai aproape de Bucuresti. Mai tarziu "m-am luat cu treaba" (adica m-am maritat si m-am apucat de crescut copii), p-orma n-am mai avut mijloace (ca n-am avut o viata usoara "la viata mea"), mai dup-aia am umblat cu unu-doi copii dupa mine (deci numai pe trasee super-usoare), mai apoi cand am vrut n-am mai avut cu cine (ca pe munte trebe grup, musai)... Mereu am visat sa vad Apusenii si Retezatii. Si conform povetii "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample", sanatosi sa fim si la anu' sa-i luam la pas in zece zile p-amandoi!
Deci, da! I was born by the river mountain in a little tent    ♫♪ ♫ ♪ ♪♪

1. Dadus
2. Dauina
3. Mari_a
...

iuliana leonte:
Si eu vreau sa merg.

malina dragomir:
hello........si eu vreau drumeata prin Apuseni.. :) Gigi, parca mi-ai citit gandurile de ai initiat excursia asta, dar nu numai mie, dupa cate vad :applause:

admin:
Bai, ce trupa se face!  :yeah:

1. Dadus
2. Dauina
3. Mari_a
4. Iuliana Leonte
5. Malina Dragomir
Trebuie sa pregatesc inca un cort, langa al Mariei.......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă