Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (9/59) > >>

admin:
Suna bine, doar ca majoritatea din noi a renuntat de mult la colindatul muntilor in cort. Si chiar daca ni se pare o provocare si ceva super estede fapt mai mult o nostalgie dupa anii studentiei si imediat dupa. Acum cuiva care nu a mai stat in cort de 20 de ani si s-a obisnuit cu un anumit confort ii va fi greu sa doarma acolo. Poate o zi da, dar mai mult in nici un caz. Acolo este si o zona cam fara apa, scriam ca anul asta fiind secetos s-a asteptat la izvor, la coada, ore intregi, asa ca iti dai seama cat disconfort...

Oricum am putea pune asa de trendy un cort in curtea pensiunii...macar sa vedem cum mai intram si iesim din el... :o ;) :D

deli_a:
 :applause: ce limbo rock, fratilor ?? Geniala ideea, Gigi ! :applause: ia sa vedem cine si cum intra si iese din cort ?? dintr-un cort de munte, sa fim intelesi...  :happy:  ... vorba tiganului: io am venit sa spun ca pe mine sa nu va bazati  :tomato:

admin:
Da, da in cort nu punem prajituri sau tequila.... :happy: :happy: :happy: ca asa ar intra toti....

stan ana:
Salut!
Vin si eu ,daca se poate! Pacat ca e iarna de-abia!

admin:
Cum iarna? Aici la Sibiel e de-a dreptul primavara... :thumbdown:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă