Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
admin:
Sa stii Iulia ca nu am lucrat nici eu, nici Samiza cu locatiile din Sibiu. De aceea ma feresc sa recomand ceva ce nu stiu...Stiu ca sunt multe, dar n-as putea spune care sunt bune...
IuliaT:
Inteleg merci oricum.
deli_a:
Am vorbit cu soferul si am cazut de acord asupra unui alt loc de intalnire in Brasov, in Triaj, vis-a-vis de Biserica noua (Sf.Paraschiva) de la iesirea spre Sf.Gheorghe. Sa ne vedem cu bine, prieteni ! :)
admin:
Foarte bine, asa cum am discutat si la telefon este bine sa aveti un punct optim.
Urmeaza sa ne intalnim cu totii maine la Ponor. Mai este putin, sunt convins ca sunteti cu emotii si nerabdatoare sa va reintalniti - cele vechi, sa va cunoasteti - cele noi. Si toate sa descoperiti frumosii Apuseni. :)
Maine seara va fi una in care si gazda, d-na Mocanu, am simtit ca se pregateste de ...emotii, mi-a pus intrebari in care am simtit ca priveste cu grija venirea voastra. Ceea ce este un lucru foarte bun. :)
O sa ne intalnim si cu salvamontistul care ne va fi ghid, vom incerca trasee optime si cat mai usoare, astfel incat toata lumea cu conditie fizica medie, sa le poata face.
Aduc si laptopul mic, am ceva poze pe el de la alte excursii, am ceva muzica...Sunt convins ca ne vom simti bine si ne vom distra!
*|*
Nu uitati costumele de baie, pt ca seara o sa facem si cate un bazin.... :dance:
Am rugat sa avem mancare usoara, nu neparat traditionala. Daca sunteti printre voi vegetariene, am rugamintea sa-mi comunicatie mie, sa centralizez numarul de portii. Daca mergeti individual doamna nu o sa stie cine a fost si daca nu cumva s-a repetat solicitarea.
Le-am cam amestecat eu acum, dar asa mi-au venit in minte...Am incercat sa nu uit nimic.
Drum bun, ne vedem maine! :thumbup:
admin:
S-a terminat drumetia noastra in Muntii Apuseni...O vreme minunata care a tinut calculat parca cu noi, un grup excelent (da, Tatiana, ai dreptate, muntele scoate ce este mai bun in oameni, de asta si iubesc atat de mult locurile acelea inalte... :)), niste gazde cum rar intalnesti. Peisaje de vis, munti bontiti de vreme, avene ce sfredelesc pamantul, doline adanci, izbucuri cu apa de o culoare nepamanteana. Si flori ... doamne cate flori! Margarete uriase, clopotei, gladiole salbatice, trei frati patati in toate variantele de culoare, stelute....
Am sa aleg cateva dintre fotografiile pe care le-am facut acolo. Dar nici o imagine nu poate reproduce nici starea de spirit a grupului, nici majestuozitatea "cetatilor", nici multumirea mea de a va vedea bucurandu-va de splendida natura a Apusenilor si mai ales ... unii de altii. Ati fost un grup care mi-ati oferit si mie ca organizator, cateva zile minunate alaturi de voi! Multumesc! :worship:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă