Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
admin:
Paulette, grupul are sa fie ghidat de cineva de la Salvamontul local. A fost contactat de gazda, nu de mine personal, de aceea am doar datele initiale de discutie. Deci nu pot sa-ti ofer altceva suplimentar fata de ce am scris prima oara.
Opinia mea este, ca daca aveti niste cizme usoare de cauciuc este bine sa le aveti cu voi, in eventualitatea in care se doreste intrarea in pestera cu schelete de urs. A plouat mult peste tot si este foarte posibil sa fie infiltratii si in pestera. O lanterna oricand este binevenita pe munte, iar pentru a putea privi in pestera este nevoie de asa ceva. Doamna de la pensiune a solicitat cheile de la pestera cu oase, asa ca este foarte probabil sa o avem cu noi si sa intram.
Tatiana:
pai eu mi-am cumparat cizme de cauciuc...e musai sa ma fudulesc cu ele chiar daca ar fi sa intru doar in piscina :))
btw, exista apa in piscina?!
admin:
Da, dar trece peste cizme... ;D
IuliaT:
Stiu ce zici ...Gigi si uite asa noi nu mai suntem Ilene Cosinzene. Facem toti pe Zmeii
paulette:
--- Citat din: admin din Marți, 18 Iunie 2013, 12:34 ---
Opinia mea este, ca daca aveti niste cizme usoare de cauciuc este bine sa le aveti
--- Terminare citat ---
Acum depinde ce inseamna pentru tine usoare..., ca pentru mine cel putin, ce depaseste 300 de grame, deja atarna... ;D
Ooofff, am sa le pun in spinare in cazul asta , ce sa fac? :slap:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă