Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
aprilie:
:applause: Multumesc mult, Lia. Daca nu te incurca in vreun fel, te rog sa mi-i aduci in Apuseni. Cu banutzii cum propui sa facem? Ti-i aduc tot in Apuseni sau vrei sa ti-i trimit altcumva ?
Daca imi sunt mici, o sa merg in adidasi in drumetii ... si o sa returnez bocancii la Decathlonul din Buc.
Sper totusi ca totul sa fie bine. Multumesc foarte mult.
Caroline:
Nu vreau sa fiu inoportuna, doar o parere. Cred ca ar fi mai bine colet postal Prioripost cu ramburs. Ajunge in 2-3 zile si astfel mai ramane o saptamana la dispozitie pentru schimbarea ghetelor in Decathlon Bucuresti, daca sunt prea mici (pentru schimbare, cred ca in colet trebuie sa se afle si bonul fiscal de la cumparare). Nu de alta, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma risc cu adidasi alunecosi pe traseele din Apuseni... sau cu ghete prea mici.
aprilie:
Iti multumesc pt grija, Caroline. Eu insa nu cred ca va exista vreo problema, am raspunsul celor de la Decathlon Buc care imi confirma ca nu este nicio diferenta intre modelul probat de mine si cel cumparat de Lia pt mine : "Modelele sunt exact la fel ca si material, calapod, impermeabilitate etc. Singura diferenta intre ele este strict de culoare, iar diferenta de pret se justifica prin faptul ca cele reduse sunt sfarsit de colectie. Acest lucru inseamna ca produsul nu se mai fabrica, este modelul de anul trecut si sunt ultimele bucati disponibile din tipul respectiv. Produsul cu pretul de 249 lei este un produs prezent in magazin pe toata perioada anului, care se aprovizioneaza in mod constant, fiind inca prezent in linia de productie"
Poate sa existe vreo problema cu numerele doar daca s-a produs vreo confuzie si cele luate de Lia nu sunt Forclaz 500.
Dar, bineinteles, daca Lia considera ca pentru ea este mai bine sa mi le trimita la Buc, nu am nimic impotriva.
LiaV:
--- Citat din: aprilie din Marți, 11 Iunie 2013, 11:24 --- :applause: Multumesc mult, Lia. Daca nu te incurca in vreun fel, te rog sa mi-i aduci in Apuseni. Cu banutzii cum propui sa facem? Ti-i aduc tot in Apuseni sau vrei sa ti-i trimit altcumva ?
Daca imi sunt mici, o sa merg in adidasi in drumetii ... si o sa returnez bocancii la Decathlonul din Buc.
Sper totusi ca totul sa fie bine. Multumesc foarte mult.
--- Terminare citat ---
Cu mare drag!
O sa ti-i aduc in Apuseni. Discutam acolo si despre bani si restu'.
Te pup
LiaV:
--- Citat din: Caroline din Marți, 11 Iunie 2013, 21:09 ---Nu vreau sa fiu inoportuna, doar o parere. Cred ca ar fi mai bine colet postal Prioripost cu ramburs. Ajunge in 2-3 zile si astfel mai ramane o saptamana la dispozitie pentru schimbarea ghetelor in Decathlon Bucuresti, daca sunt prea mici (pentru schimbare, cred ca in colet trebuie sa se afle si bonul fiscal de la cumparare). Nu de alta, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma risc cu adidasi alunecosi pe traseele din Apuseni... sau cu ghete prea mici.
--- Terminare citat ---
Cornelia, este un risc asumat in momentul in care a rugat un timisorean sa i-i cumpere. Nu cred ca fata are nevoie sa-i spunem noi ce si cum. Se poate rezolva ori la Bucuresti, ori la Timisoara. Cei de la Decathlon mi-au spus ca ne putem primi banii inapoi.
Te pup si pe tine ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă