Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
aprilie:
Am fost iar la Decathlon :) Ma hotarasem sa achizitionez ghetele Forclaz 500 de care va spuneam, pret 249 lei. Dar aveau o promotie, tot Forclaz 500 dar bej la 99 lei. Sunt exact acelasi lucru ca cele de 249 lei, difera doar culoarea. Dar ghinion, nu mai aveau masura mea, 36. Numai in Decathlon Timisoara mai existau 4 buc marimea 36. Va rog, ma poate ajuta cineva din Timisoara sa mi le cumpere de acolo? Este totusi o diferenta de 150 lei... Multumesc frumos, astept raspuns.
LiaV:
--- Citat din: aprilie din Duminică, 09 Iunie 2013, 21:53 ---Am fost iar la Decathlon :) Ma hotarasem sa achizitionez ghetele Forclaz 500 de care va spuneam, pret 249 lei. Dar aveau o promotie, tot Forclaz 500 dar bej la 99 lei. Sunt exact acelasi lucru ca cele de 249 lei, difera doar culoarea. Dar ghinion, nu mai aveau masura mea, 36. Numai in Decathlon Timisoara mai existau 4 buc marimea 36. Va rog, ma poate ajuta cineva din Timisoara sa mi le cumpere de acolo? Este totusi o diferenta de 150 lei... Multumesc frumos, astept raspuns.
--- Terminare citat ---
Te ajut eu cu placere. Regret ca doar acum citesc, la cateva ore de la inchidere, iar maine s-ar putea sa fiu ocupata mai toata ziua. Dar imediat ce pot, voi merge la Decathlon.
Deci: Forclaz bej. Daca gasesc acest model, la pretul pe care il scrii, dar sa presupunem ca este alta culoare, sa-ti iau? Si esti sigura ca 36-le lor este si al tau?
LiaV:
Le-am scris celor de la Decathlon. I-am intrebat daca au cele 4 perechi, iar daca da, sa-mi retina una.
Am card de fidelitate la ei ;), chiar daca nu ma omor cu urcatul muntilor.
Vom vedea ce-mi raspund.
aprilie:
Multumesc mult, Lia, nu e problema si eu am scris dupa ora inchiderii :) Iti sunt foarte recunoscatoare pentru ca incerci sa ma ajuti dar te rog sa o faci numai in masura timpului tau disponibil.
Am probat o pereche 36 Forclaz 500 dar cei de 249 lei care sunt maro. Cei bej sunt exact acelasi lucru, deci ar trebui sa fie ok marimea 36. Nu conteaza culoarea, sa fie Forclaz 500, pret 99 lei (promotie - lichidare de stoc) si sa fie marimea 36. Astept vesti de la tine inainte sa intreprind altceva si multumesc mult, inca o data.
LiaV:
--- Citat din: aprilie din Duminică, 09 Iunie 2013, 21:53 ---Am fost iar la Decathlon :) Ma hotarasem sa achizitionez ghetele Forclaz 500 de care va spuneam, pret 249 lei. Dar aveau o promotie, tot Forclaz 500 dar bej la 99 lei. Sunt exact acelasi lucru ca cele de 249 lei, difera doar culoarea. Dar ghinion, nu mai aveau masura mea, 36. Numai in Decathlon Timisoara mai existau 4 buc marimea 36. Va rog, ma poate ajuta cineva din Timisoara sa mi le cumpere de acolo? Este totusi o diferenta de 150 lei... Multumesc frumos, astept raspuns.
--- Terminare citat ---
Ti-am luat ultima pereche. Au mai ramas cateva perechi marimile 40 si 41. Costa 99.99 lei.
Treaba e ca eu am incercat un 40 (numarul meu la pantofi), dar mi-a fost mic. 41 mi s-a potrivit perfect. Ce faci acum, daca 36-le ti-e mic?
Astia mi-au spus ca ii vei putea returna la Decathlonul de la tine din localitate.
Si acum ce facem? Ti-i aduc in Apuseni?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă