Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
Mari_a:
Eu eram cealalta doritoare, multumesc Caroline! Asadar, m-am facut cu o pereche de ghete super! Munte sa fie!!!
paulette:
Buna Gigi, bine ai revenit din Tara Luanei, energizat si incarcat spiritual :)
Eu am 2 rugaminti la tine. Poate e prematur sa le adresez acum, dar apoi pleci in Portugalia si nu stiu daca te mai prind :).
Prima rugaminte e pentru un meniu fara carne, daca se poate; daca nu, am sa ma descurc eu cumva.
A doua rugaminte : daca poti estima cand va fi plecarea de la pensiune in ultima zi, pentru ca voi ramane tot in Cluj si as vrea sa-mi planific intoarcerea, de ex. sa-mi iau bilet dus-intors la tren. Trenul pleaca din Cluj la ora 13, si ar trebui sa stiu daca pot ajunge pana atunci; daca nu, sa-mi iau o cazare acolo peste noapte, si inca un liber de la servici ;).
aurel s:
Bun gasit,
motive independente de vointa mea m-au determinat sa renunt la minivacanta din Apuseni.
Doresc sa anunt pe aceasta cale eliberarea unui loc la aceasta excursie in cazul in care ar fi doritori care nu au mai prins loc. M-as bucura ca macar cineva sa poata fructifica aceasta ocazie. Daca providenta va scoate in cale acest mesaj puteti lua legatura direct cu d-na Samiza Candea.
PS. Ar fi prea frumos pentru mine sa gasesc in ultima instanta pe cineva care merge in Retezat si ar dori sa faca un schimb cu Apusenii ... pentru mine ziua de 25 Mai este problema!!!
Va multumesc!
O vacanta minunata si astept sa vad fotografii!
Cu simpatie,
Aurel S
Plusar:
eu remarcasem zilele trecute ca erai singurul barbat din excursie iar acum postarea asta ! hmm, se intampla ceva dubios aici ! :coolsmiley:
malina dragomir:
--- Citat din: Plusar din Luni, 03 Iunie 2013, 12:33 ---eu remarcasem zilele trecute ca erai singurul barbat din excursie iar acum postarea asta ! hmm, se intampla ceva dubios aici ! :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
gand la gand... aceeasi coincidenta o remarcai si eu ;)dar, ca tot veni vorba, am impresia ca esti intr-o situatie "fix, identic si la fel" in sejurul din Spania ^-^ so??? sau tu ai deja experienta Retezatului ??
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă