Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
Mari_a:
... si la intoarcere se va elibera un loc, pentru ca cineva va merge direct in Retezat...
Excursie placuta sa aveti! :)
aprilie:
Am fost ieri la Decathlon sa-mi cumpar bocanci ... nu am reusit, habar n-am care sunt cei potriviti. Dupa ce am citit toate etichetele, am probat vreo 3 modele, m-am minunat de preturi, ma oprisem la unii, parca Forclaz 500 se numesc, pret 249 lei ... Pana la urma nu i-am mai luat, m-am gandit ca e mai bine sa va cer sfatul ... scria pe eticheta ca nu sunt recomandati pentru drumetii de lunga durata .... Oare ce inteleg ei prin "drumetie de lunga durata"?
wonderland:
Să știi că au niște angajați drăguți.
Eu, când mă duc, le spun ce caut, pentru ce imi trebuie, care e bugetul de care dispun și de obicei ....se rezolvă în cel mai bun raport preț/calitate
E adevărat - bocancii mi i-am luat cu o prietenă pe post de consilier...științific :flori:
Cu 150 lei, dar acum doi ani, la o promoție - Quechua. Deci se poate și bun și ieftin. Am mers cu ei, de câteva ori, pe munte și vara si iarna, pe zăpadă, pe noroi și m-au ajutat foarte mult mai ales la...coborâri.
Importante sunt (recomandări de...amator învățat de alții): să fie ușori, cu talpa de cauciuc. striată, antiderapantă, să respire, să fie impermeabili și să țină glezna. (adică nu tăiați ca adidașii, un pic mai înalți, chiar și din cei înalți de tot pe gleznă)
Nu te descuraja. Succes și încredere în consilierii de la magazin!
Si, poate ai și un pic de noroc să prinzi o promotie/reducere. Că, la ce preturi au, doar dacă ești profesionist, mereu pe creste, merită investitia.
wonderland:
Dacă totusi nu găsesti ceva la un preț mai convenabil și caracteristici mai bune la dechatlon, mai pui ceva si iti iei o pereche de McKinley de la Intersport :
http://www.intersport.ro/ro/products/hiking-outdoor/incaltaminte/mckinley-bocanci-cordova-jr_p2488#c1743
aprilie:
Multumesc. Consilieri eu nu prea am vazut prin zona si daca nu sunt, nici nu ma duc sa-i caut ... :) Erau unii bocanci mai ieftini dar scria ca sunt recomandati pentru drumetii in zona de campie ... Cei de la 249 lei aveau toate caracteristicile mentionate de tine dar sunt si prea scumpi si, cum spuneam, cica nu sunt recomandati pt drumetii de lunga durata ... pentru mine o drumetie de 10 ore se cheama ca este de lunga durata :) dar nu stiu daca si pentru cei de la Decathlon ... oricum cred totusi ca acestia sunt buni ... dar poate mai fac si ei vreo promotie pana in 21 iunie :) ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă