Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (23/59) > >>

admin:
O tripla pt Voluntari!  :thumbup: Luati legatura direct cu Samiza pt rezervare, eu de maine intru in 'cantonament'. Ma documentez si... invat pt Spania si Portugalia.  :) Si deja sunt cu gandul la actiunile care incepand de duminica o sa curga una dupa cealalta!

IuliaT:
Tatiana sunt pe urmele tale...in Apuseni, nu cred ca este mare diferenta de nivel pe trasee.
Din cite imi aduc eu aminte, eram copil cind am fost acolo singura data, mi s-au parut cei mai frumos, spectaculosi Apuseni.
Frumos ar fi daca as reusi sa leg cu Retezat...dar sunt deja la limita cu zilele de concediu se pare ca anul asta o sa am nevoi si de zile fara plata ....doar vacanta sa fie :P.
Abia astept...si incet incet se apropie. :dance:

Tatiana:
Si eu deabea sa ne vedem Iulia!
Ca sa nu ma mai fac de ras in Apuseni,  ma antrenez zilnic pe scarile de la serviciu. (Slava Domnului ca sunt doar 4 etaje :D)
Astept sa se hotarasca o data primavara asta sa ramana in Bucuresti  ca sa-mi scot si rolele la plimbare...Sa vezi atunci ce conditie fizica o sa am! ;)
Pupici la gasca!

IuliaT:
Pai vremea tine cu rollele ....poti deja sa te apuci.
Abia astept vacanta....pana una alta poate ne vedem si la Trovati in Buzau ca sa ne verificam forma fizica. :blush:

Mamica:
Dragii mei, dragele mele, e careva dintre voi care din Apuseni si-a propus sa mearga direct in Retezat?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă