Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 688556 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2490 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 21:30 »
;D

Nuuu... munca de birou: "Sotul meu imi spune ca sunt foarte sexy si avem parte de partide de sex incendiare."
Io cred ca africanii astia, la a oricata generatie ar fi, tot mai au in cap atavismul cultural ca femeia valoreaza cat greutatea ei in aur, la maritis...  :giggle:

silviu

• Vizitator

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2492 : Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 11:26 »
Foarte interesant. Si trist. Mi-a placut asta:
.. un pacient „suferind de manie periodică“, scria: „Amorlu şi iubirea de Argint ale omenilor sunt aquelle singure isvore alle Nenorocirei lor. Omenii vor să le aibe pe tote şi se fac nenorociţi prin dorinza prisosului. De s-ar mulţumi pe puţin am vedea pretutindeni pace, uneori şi abundenzia. Onor, doctor“.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2493 : Luni, 21 Ianuarie 2013, 16:08 »
Întrebări pe care să ţi le pui dacă eşti singură
Nu este uşor să întâlneşti persoana potrivită cu care să începi o relaţie. Dar nu este nici imposibil, ci trebuie să îţi dai seama ce anume te împiedică să cunoşti cât mai multe persoane.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2494 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 10:48 »
Ce ne separă de Ziua Unirii. Rivalităţile României Mari: „mitici“, „sârme“ şi „prăzari“
În urmă cu 154 de ani, la 24 ianuarie 1859, Moldova se unea cu Ţara Românească, Transilvania alăturându-se şase decenii mai târziu. După atâta amar de vreme, între cele trei provincii istorice încă mai există rivalităţi, alimentate de bancuri şi prejudecăţi.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2496 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 19:47 »
curios...o emigra careva?
.....

sau o recunoaste cineva ca este batran?  parca ii si vad mergand cu 40 la ora pe drumuri de tara in Irlanda pe batranei "chercheliti"!!   oO

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #2497 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 19:56 »
inca n-au adoptat leagea, asa ca nu va inghesuiti :p

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2498 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:06 »
E interesant ultimul rand din articol - "multi dintre consilierii care au votat legea sunt proprietari de carciumi" si primul comentariu - "Eu as pune la punct un sistem de microbuze gratuite, care sa duca batraneii betivi intre pub si casa, dupa modelul hypermarketurilor. :))) "
Am o colega care se cearta cu taica-sau frecvent din cauza asta: are 85 de ani, abia merge, abia vede, si chiar si acum, pe zapezile alea mari, a mai scos Dacia din curte "sa se duca pana-n sat". Ea a vrut "sa-i ia jucaria", dar nu te intelegi! Pe la inceputul lunii a auzit el ca pana pe 19 se reinnoiesc permisele de conducere fara vizita medicala si a sunat-o sa se duca neaparat cu el la politie... Dar i-a citit un vecin ca al lui e valabil pana-n 2017 si fiica-sa i-a zis ca-i suficient!

Irlandezii s-or fi apucat sa puna in practica ce-au auzit pe la japonezi, unde un sfert din populatie are peste 60 de ani. Ministrul lor de finante a declarat ca "statul ar trebui să lase bătrânii "să moară mai repede", în loc de a apela la servicii medicale specifice pe banii guvernului"!  oO
http://www.realitatea.net/ministrul-de-finante-japonez-declaratie-socanta-batranii-ar-trebui-lasati-sa-moara-mai-repede_1095667.html

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2499 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:12 »
inca n-au adoptat leagea, asa ca nu va inghesuiti :p

nuuu !!
io deja cautam dupa sediul ambasadei Irlandei la Bucuresti !!  :strambatura:

E interesant ultimul rand din articol - "multi dintre consilierii care au votat legea sunt proprietari de carciumi" ......]

pe asta m-am facut ca nu-l vad ca sa nu amestec politicu' cu economicu'   :D

...
Am o colega care se cearta cu taica-sau frecvent din cauza asta: are 85 de ani, abia merge, abia vede, si chiar si acum, pe zapezile alea mari, a mai scos Dacia din curte "sa se duca pana-n sat". Ea a vrut "sa-i ia jucaria", dar nu te intelegi! Pe la inceputul lunii a auzit el ca pana pe 19 se reinnoiesc permisele de conducere fara vizita medicala si a sunat-o sa se duca neaparat cu el la politie... Dar i-a citit un vecin ca al lui e valabil pana-n 2017 si fiica-sa i-a zis ca-i suficient!
....

asta da determinare!!  O0  oare la 85 de ani cati dintre noi om mai fi asa vivaci?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2500 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:58 »
asta da determinare!!  O0  oare la 85 de ani cati dintre noi om mai fi asa vivaci?
dar cati om mai fi? ???

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #2501 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 21:31 »
bine zis silviu :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2502 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 08:02 »