Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2101 : Vineri, 17 August 2012, 12:36 »
Mona Pivniceru, după ce a fost fotografiată în maşina lui Andrei Năstase: Până luni mă gândesc dacă mai vreau să fiu ministrul Justiţiei
Postul RTVa publicat azi mai multe imagini cu judecătoarea Mona Pivniceru care intră în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase care acum este încarcerat la penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii.

Contactată de gândul, Mona Pivniceru, care a fost propusă de Victor Ponta pentru postul de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ştia că maşina în care s-a urcat este maşina lui Andrei Năstase. Mona Pivniceru a mai declarat că până luni 20 august se gândeşte dacă mai acceptă nominalizarea pentru postul de ministru al Justiţiei.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #2102 : Duminică, 19 August 2012, 13:24 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2104 : Luni, 20 August 2012, 19:25 »
Asta e o idee excelenta. O sa revin pe link dupa ce fac lista.  :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2105 : Marți, 21 August 2012, 13:03 »
Cei nouă judecători CCR au decis: Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni
Plenul Curții Constituționale s-a reunit marți, la ora 10.00, pentru a decide asupra validității referendumului pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. După două ore de şedinţă, cei nouă judecători au decis cu majoritate de voturi invalidarea referendumului.

UPDATE 12.40 Şedinţa CCR s-a terminat după două ore. Potrivit România TV, cei nouă judecători ai Curţii Constituţionale au decis invalidarea referendumului. Decizia a fost adoptată cu două treimi, respectiv şase voturi în favoarea invalidării referendumului.

Decizia urmează să fie semnată de toţi judecătorii Curţii, după care va fi trimisă Parlamentului. După ce aleşii poporului vor lua act de această decizie, aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2106 : Marți, 21 August 2012, 13:11 »
yes!!  *|*

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2107 : Marți, 21 August 2012, 13:36 »
Andrei Plesu - note, stari, zile
Sibiu, într-o zi de august din 2012

Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. De la o vreme, constat, nu fără o anumită perplexitate, că nu l-am citit cum trebuie. Adversarii săi politici au reuşit să mă convingă că, dincolo de defectele lui, omul e de o anvergură aproape cosmică.

E, asemenea personajului din faimoasa poezie a lui Victor Vlad Delamarina, „ăl mai tare om din lume”. Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de guvern, parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul.

Uniunea Europeană e o mică sectă de fraieri, care reacţionează prompt la manevrele lui destabilizatoare. (Ale lui şi, fireşte, ale „clicii” de pîrîcioşi trădători, manevraţi, tot de el, ca nişte guguştiuci decerebraţi). Băsescu are o putere trans-instituţională. Îl slujesc, tremurînd, dl Barroso, dna Reding, Angela Merkel, Curtea de la Veneţia (de Curtea Constituţională a României nu mai vorbim), Statele Unite, o sumedenie de miniştri şi ambasadori occidentali şi mai toate publicaţiile de prestigiu ale lumii: Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Economist etc. Toţi şi-au făcut un program de viaţă din susţinerea lui Traian Băsescu şi urmăresc, cu sufletul la gură, peripeţiile referendumului dîmboviţean, lucrînd, în ascuns, pentru invalidarea lui.
:2funny: :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2108 : Marți, 21 August 2012, 13:58 »
 :)
sa vezi acum sevraj la floricel...betia puterii ii intrase in etapa cronica. :P

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2109 : Marți, 21 August 2012, 14:02 »
Las`ca mai da victoras (cu v mic, ca-i substantiv comun, un victoras, doi Ctrl-C Ctrl-V maimutoi prim ministri ) un rand. De referendum. Si tot asa. Of of, mai mai...tara noastra e frumoasa! Hai cu suspendatu`, pana s-o alege praful!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2110 : Marți, 21 August 2012, 14:59 »
Cei nouă judecători CCR au decis: Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni

Multumesc, Silviu, mi-ai scutit timpul de povesti inutile pe TV si asta e important pentru mine azi, pana maine am de terminat un proiect si n-am timp.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2111 : Marți, 21 August 2012, 15:24 »
cu multa placere! ei bine, chiar la tine ma gandisem cand am postat linku. stiam ca esti ocupata cu proiecte importante si nu ai vreme de povesti nefolositoare.
spor la treaba!

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2112 : Marți, 21 August 2012, 15:45 »
sa vezi acum sevraj la floricel...betia puterii ii intrase in etapa cronica. :P

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2113 : Marți, 21 August 2012, 15:48 »
Andrei Plesu - note, stari, zile
Sibiu, într-o zi de august din 2012

Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. De la o vreme, constat, nu fără o anumită perplexitate, că nu l-am citit cum trebuie. Adversarii săi politici au reuşit să mă convingă că, dincolo de defectele lui, omul e de o anvergură aproape cosmică.

E, asemenea personajului din faimoasa poezie a lui Victor Vlad Delamarina, „ăl mai tare om din lume”. Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de guvern, parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul.

Uniunea Europeană e o mică sectă de fraieri, care reacţionează prompt la manevrele lui destabilizatoare. (Ale lui şi, fireşte, ale „clicii” de pîrîcioşi trădători, manevraţi, tot de el, ca nişte guguştiuci decerebraţi). Băsescu are o putere trans-instituţională. Îl slujesc, tremurînd, dl Barroso, dna Reding, Angela Merkel, Curtea de la Veneţia (de Curtea Constituţională a României nu mai vorbim), Statele Unite, o sumedenie de miniştri şi ambasadori occidentali şi mai toate publicaţiile de prestigiu ale lumii: Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Economist etc. Toţi şi-au făcut un program de viaţă din susţinerea lui Traian Băsescu şi urmăresc, cu sufletul la gură, peripeţiile referendumului dîmboviţean, lucrînd, în ascuns, pentru invalidarea lui.
:2funny: :2funny:

:2funny:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2114 : Marți, 21 August 2012, 16:48 »
nu cred ca am vazut pe-aici o rubrica cu si despre povesti, fiind o poveste de actualitate merge si-aici:

http://www.gandul.info/puterea-gandului/poveste-de-adormit-suspendatul-9922336
A fost odată o ţară frumoasă şi bogată. Au trecut peste ea turcii, ruşii, pesediştii(1) şi guvernele Boc. Nu mai e aproape deloc.

Locuitorii ei se numără obsesiv-compulsiv. Nu-i nimica. Pe liste se strecoară Foamea şi Frica.

(Ce era de vorbit s-a vorbit. Ce era de dat s-a dat: o pungă, o găleată, o lovitură de stat).

Adevărul şi-a băgat gheara-n gât. Un piţigoi! Nu mai găseşti mare lucru-n gunoi.

Parc-au fugit, parc-au murit. Îi caută cu lumânărica Foamea şi Frica.

Piţipoance politice, cocalari de stat, vorbeli si trozneli - zbang! Sturm und drang.

Toţi, între fălcile chitului care nu vrea să-i înghită. Ce comedie horror reuşită!

Suspendatule, ai noroc că priveşti lumea de sus. Puterea se vede ca un muşuroi de furnici. Clinchet suav de cătuşe. Foame şi frici.

(1) - cuvânt adăugat la cererea cititorilor. Au dreptate. Aveţi dreptate. (L.M.)

"Stay hungry, stay foolish"