Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682206 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1980 : Miercuri, 08 August 2012, 22:44 »
pai tocmai intr-o discutie pe subiectul afirmatiilor despre pogrom am aflat ca a facut istoria. toata lumea sublinia faptul ca afirmatia e cu atat mai grava cu cat e facuta de un om "care a facut istoria"si deci ar trebui sa exprime opinii "calificate".
sova face parte din gasca junilor teribilisti si incompetenti care au pus mana pe volanul bolidului fara sa stie nimic despre sofat si reguli de circulatie. de la inceput nu i-am suportat aroganta, autosuficienta, care pentru mine sunt dovada de limitare. doar cand nu stii cat de putin stii poti sa ai simtiri demiurgice.  ;)

tre' sa ma retrag, cu regret...mi se blocheaza fereastra de dialog, intr-una, si nu pot tasta..ba imi ďa", ba nu-mi ia caracterele...  :( e frustrant ca o asteptare nelinistita si neimplinita.  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1981 : Miercuri, 08 August 2012, 23:00 »
A facut-o, dar n-o dovedeste, asta ziceam ! A jucat tzurca pe maidan in loc sa mearga la scoala. Noapte buna !

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1982 : Miercuri, 08 August 2012, 23:04 »
A facut-o, dar n-o dovedeste, asta ziceam ! A jucat tzurca pe maidan in loc sa mearga la scoala. Noapte buna !

am o scurta revenire, cu o intrebare care ma nelinisteste, poate ma luminati voi: de ce ma atrage acest detestabil (ca nu-mi permit sa rostesc public cuvantul "scarbos") de Banciu?  ;D imi place desi nu-mi place. sunt in plin absurd.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1983 : Miercuri, 08 August 2012, 23:07 »
cica "se rupe lantul de iubire in USL".  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1984 : Miercuri, 08 August 2012, 23:26 »
Tehnic vorbind, vezi ca matale ai selectat un alfabet german/nordic la scriere. Ca altfel n-aveau de unde sa-ti afiseze caractere cu umlaut (de fapt, parca trema se cheama, dar nu importa). In alta ordine de idei, daca nici dupa un restart nu se rezolva, da-i un ctrl-alt-del si vezi in task manager ce proces papa RAM mult si procesor. Si vedem ce si cum.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1985 : Joi, 09 August 2012, 01:42 »
Tehnic vorbind, vezi ca matale ai selectat un alfabet german/nordic la scriere. Ca altfel n-aveau de unde sa-ti afiseze caractere cu umlaut (de fapt, parca trema se cheama, dar nu importa). In alta ordine de idei, daca nici dupa un restart nu se rezolva, da-i un ctrl-alt-del si vezi in task manager ce proces papa RAM mult si procesor. Si vedem ce si cum.

asa mi-am zis si eu, da' n-am decat optiune RO si EN, si aparea EN.
poticnelile anuntau moartea clinica a internetului, pe care am avut-o de atunci pana acum.  >:(

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1986 : Joi, 09 August 2012, 01:55 »
Bun, si pan`la coada cum se rezolva? Si-a revenit au ba?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1987 : Joi, 09 August 2012, 09:16 »
da, si-a revenit. era "de la ei".
daca fac un exercitiu mic de paranoia, mi-as putea imagina ca au vrut sa-mi inchida muzicuta  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1988 : Joi, 09 August 2012, 12:46 »
Sau cativa pusti din zona ta au descoperit jucarii noi: flooding-ul si atacul DDoS. Pe care tocmai le experimenteaza.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1989 : Joi, 09 August 2012, 16:12 »
Sau cativa pusti din zona ta au descoperit jucarii noi: flooding-ul si atacul DDoS. Pe care tocmai le experimenteaza.
n-am nimic impotriva, da' ii incearca joaca dupa miezul noptii? cand eram eu mica, se spargeau geamurile cu piatra  pana la ora 22, dupa care toata lumea se culca odata cu telejurnalul.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1990 : Joi, 09 August 2012, 16:34 »
pai atunci au la dispozitie mai multe resurse, ca e "autostrada" mai libera.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1991 : Vineri, 10 August 2012, 23:39 »
Am pus TV-ul pe mut si mai dau cu ochiu' la ce se titreaza: Primarul Brasovului declara a ca scos-o pe Elodia de pe listele electorale, Ponta deplange hartuirea manechinelor lui Mazare, Basescu este follower pe Twitter al nu stiu cui... Io nu stiu, astia in afara de infantilitati obsesiv-compulsive nu mai stiu sa dea la stiri?!  :faint:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1992 : Vineri, 10 August 2012, 23:46 »
Am pus TV-ul pe mut si mai dau cu ochiu' la ce se titreaza: Primarul Brasovului declara a ca scos-o pe Elodia de pe listele electorale, Ponta deplange hartuirea manechinelor lui Mazare, Basescu este follower pe Twitter al nu stiu cui... Io nu stiu, astia in afara de infantilitati obsesiv-compulsive nu mai stiu sa dea la stiri?!  :faint:

no comment! traim intr-un cosmar! poate e visul tau recurent cu valizele, iti faci cate o valiza din cauza fiecaruia dintre cei sus mentionati, poate ca valizele sunt pentru ei, cate una pentru fiecare... tu vrei sa-i trimiti la plimbare dar ei nu se lasa dusi si pace! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1993 : Vineri, 10 August 2012, 23:50 »
si deoarece caroline a fost asa draguta si mi-a dat linkul cu evenimentele la fileu, va informez si aici ca au sosit extraterestrii de la fc barcelona, iniesta, messi, pique sunt aici deja; maine joaca barca cu dinamo, asadar "caini pana la moarte si dincolo de ea". stelistilor, nu dati!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1994 : Sâmbătă, 11 August 2012, 10:17 »

uite ce bine le zice maestrul CTP:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/procuratura-contra-militie-9938630
si rezonez total cu ultimile randuri din articol, exact la acest aspect m-am tot gandit in ultima vreme, de cand suntem in miezul acestui hidos spectacol prezentat de Circul National de Stat: noi nu mai suntem pentru ei, pentru ei toti, indiferent de tabara, decat  niste numere, unii vor sa ne taie, altii vor sa ne multiplice, sa ne adauge, doar ca sa le iasa lor numaratoarea!

Nu sunt în stare să mai sper decât un  singur lucru:  că în bătălia asta scelerată, fără arbitru, fără reguli, fără limită de timp, nu vom ajunge să ne luăm de piept  român cu român.

si ca sa termin pe o nota pozitiva, roman cu romanca, parca suna mai bine. haz de necaz. caroline, termina odata cu bagajele alea si da-le valizele, sa plece cu totii pe o insula pustie sau in spatiu mai curand.