Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682179 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1965 : Marți, 07 August 2012, 21:12 »
constat, cu surprindere, ca, in acest moment, Liiceanu spune, pe B1, cam ce am spus eu acum jumatate de ora. vorbeste, desigur, mult mai inteligent ca mine, despre starea pe care vad ca o avem "impreuna"...

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1966 : Marți, 07 August 2012, 21:55 »
Si eu sunt pe receptie ! ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1967 : Marți, 07 August 2012, 22:41 »
un regal.  :)
noroc ca mai sunt oameni de aceasta calitate care ies sa vorbeasca, sa explice. ma intreb cati dintre cei care ar trebui sa se trezeasca inteleg....

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1968 : Marți, 07 August 2012, 23:03 »
ma gandeam ca numai mie mi se pare totul ireal, absurd, as zice chiar "dement". vad insa ca e o perceptie pe care o au si altii.
exact aceeasi impresie cu cea a lui Liiceanu am avut-o si eu; cum ca aceasta gasca incompetenta este ca un grup de adolescenti "scapati" la bordul unui bolid puternic si sofisticat, care e complex ca cel al unei nave spatiale...iar ei incep sa apese haotic si inconstient (as adauga adverbelor alaturate pe acelea de: obraznic, mincinos, fara scrupule etc.), pe butoane, in timp ce noi luam in plex fiecare "busitura'.

si mi s-a mai clarificat o componenta a starii rele pe care o am: aceea ca mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1969 : Miercuri, 08 August 2012, 12:38 »
...iar ei incep sa apese haotic si inconstient (as adauga adverbelor alaturate pe acelea de: obraznic, mincinos, fara scrupule etc.), pe butoane, in timp ce noi luam in plex fiecare "busitura'.

...mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.

Unfortunately, I agree !

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1970 : Miercuri, 08 August 2012, 12:54 »
si mi s-a mai clarificat o componenta a starii rele pe care o am: aceea ca mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.

ca sa-mi pot tine starea, incerc sa nu mai pun la suflet ceea ce nu are suflet...
exclud teama ca am putea dansa dupa o muzikie... si mai haotica
nihil sine deo

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1971 : Miercuri, 08 August 2012, 16:20 »
...A aparut o precizare, o confesiune de-a dreptu'...Actualii sunt ''timizi''... :slap: Hai, fie, si ...''confuzi''... :magic:
Asa ca, Mica draga, te-ai uitat cu lentile progresive cind ai zarit cele de mai sus ! Si m-am grabit sa confirm !  |o

L.E. Nu spun cine, persoana fizica, a facut plingere penala impotriva CC !!
De acord cu Steliana. Comentez fara suflet, cu indiferenta si calm. Apatic.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1972 : Miercuri, 08 August 2012, 16:31 »
Consider că si de o parte si de alta, lucrurile au luat o turnură prea personală!

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1973 : Miercuri, 08 August 2012, 19:08 »
Cit traiesti tot afli ... Petre Roman, pe care multi il credeau ocupat cu scutecele odraslei mult prea fragede, este consilierul interimarului. Adica cel care-a declarat aseara ca nu pleaca nici daca-l omoara (o parte) ! :slap:  :knuppel2: Cred ca n-a pierdut busola ! Mai sigur e ca n-a avut-o vreodata !  :faint:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1974 : Miercuri, 08 August 2012, 20:58 »
Si presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu, care a declarat ca se ofera sa se alieze cu PDL, a fost coleg de birou cu Sova pe vremea cand lucrau ca proaspeti avocatei la o multinationala, iar Sova a fost coleg de facultate cu Ponta.  :fight: Eu am renuntat sa-i mai urmaresc, telenovelele nu-s genul meu...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1975 : Miercuri, 08 August 2012, 21:04 »
omul cand nu are ce face ... desface! ;)
cum spuneai cu partidul ala...? acum ii fac vibratia literelor si vedem ce sanse maxime putem da  :rtfm:
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1976 : Miercuri, 08 August 2012, 21:42 »
Daca nu te pricepi la flacara violet, nu iese...  ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1977 : Miercuri, 08 August 2012, 21:51 »
conserv mai spre toamna de la aragaz...
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1978 : Miercuri, 08 August 2012, 21:59 »
Si presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu, care a declarat ca se ofera sa se alieze cu PDL, a fost coleg de birou cu Sova pe vremea cand lucrau ca proaspeti avocatei la o multinationala, iar Sova a fost coleg de facultate cu Ponta.  :fight: Eu am renuntat sa-i mai urmaresc, telenovelele nu-s genul meu...
din pacate, "telenovela" nu-i joaca lor personala; ne afecteaza pe toti si pe fiecare dintre noi. chiar ne poate fi indiferent ce (ne) fac acesti indivizi? hm. poate fiindca sunt balanta, "alterarea" accentuata a echilibrului bunului simt nu ma poate lasa rece...

Am savurat aseara (vizionand emisiunea in care au fost invitati Liiceanu si un domn de la Grupul pentru Dialog Social - din pacate nu i-am retinut numele) nu numai ideile ci si felul in care au fost exprimate. a fost remarcabila "sistematizarea" evenimentelor si a semnificatiilor lor.

atunci de ce se tot afirma ca Sova a "facut" ďstoria (nu istorie, desigur - asta nu-i va iesi, jamais)?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1979 : Miercuri, 08 August 2012, 22:13 »
Nu pot vorbi despre telenovele! N-am urmarit vreuna in aceasta viata ... Poate in La vie apres la vie ...Dar despre o cacialma nenorocita pot face mentiune. Si aia confuza si timida, dupa propriile aprecieri ale celor care-au bricolat-o.
sova, crede ca face istorii, dar nici alea nu-i ies. Istorie n-a facut nicicind din moment ce vorbeste fara judecata despre pogromul de la Iasi in felul in care o face. Ne-am pus toata comunitatea evreiasca in cap, ca si cind doar de asta mai aveam nevoie. Iar treburile tarii, zac ! Nu stau, nu asteapta, ci zac...

L.E. Constantin Oisteanu, dac-am retinut corect, draga Mica !