da' ce-i cu prietenii matei si victor? or astepta decizia CC? 
Nu cred, insa m-as hazarda sa spun ca unora nu le place decizia SC de a-ti face prieteni si nu relatii. 
Mica, eu nu as risca un parizanat. Eu
ma bucur pentru ce-a iesit... dar nu pentru Basescu. Ambele parti au pierdut. Basescu - 2 milioane de alegatori fata de ultimele alegeri prezidentiale , USL - 20% fata de recentele alegeri locale. Cum se spune, fiecare pasare pe limba ei piere. Asta pentru ca aceia care nu s-au prezentat la vot, nu au fost pro-Basescu, ci dezgustati de politica sau avand mult mai multe lucruri interesante de facut decat politica, iar cei care au votat, nu au votat USL, ci contra Basescu. Cu alte cuvinte, nu exista castigatori mai mari in Romania decat aceia care nu depind de politica, de salarii bugetare sau de Statul Roman.
De ce spuneam ca ma bucur, totusi? Pentru ca, printr-o convergenta fortuita de intamplari, toata clasa politica a ajuns in sfarsit sa simta pe propria piele cat costa incompetenta si indeferenta lor fata de sarcinile pentru care sunt platiti de contribuabili: printr-un "viciu de procedura" (daca am fi intr-un proces, "condamnatul" n-a putut fi condamnat.
Cine sunt autorii viciului de procedura? Tot ei!

- Cvorumul obligatoriu de 50%+1 a fost introdus in Constitutie de catre PSD pe vremea lui Iliescu, ca sa se asigure faptul ca niciun referendum popular nu-l va putea da jos;
- Recensamantul Romaniei si numarul de alegatori de pe listele permanente nu a fost actualizat de MAI sub niciun guvern din 2002 pana acum, si - culmea inconstientei - nici macar de guvernul USL, inainte de referendum. Acum, orice talk show e tardiv si superflu;
Ma intreb, cum naiba calculeaza contributiile la sanatate sau impozitele daca ei nu stiu numarul de locuitori din Romania?!
Ma bucur ca, in sfarsit, afla si EI cum e sa fii la mana unor legi facute pe nepotisme sau din inconstienta.

Si ma mai bucur si pentru ca monopolul PDL nu a fost preluat integral de USL. Schimbarea regelui, bucuria nebunilor - se spune. Acu' sa faca bine sa inghita cu totii in sec si sa invete sa coopereze democratic, ca vremea teribilismelor adolescentine de genu' "ori tu, ori eu" a trecut.
Io cred ca-s platiti de noi, contribuabilii, sa munceasca impreuna, nu sa ne ofere spectacole de tir, scrima si judo. Pentru asta, tara plateste olimpici.
Asa ca, iaca na, putin imi pasa cui ii convine sau nu situatia... acuma niciunu' nu mai face ce vrea, ca alalalt e cu ochii pe el. Si sa indrazniti sa va mai bateti, ca vine mama UE si tata NATO si va arata ei la amandoi