Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681968 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1845 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 16:35 »
observ ca, de atata stat in apa, lui matei i-au crescut parul si barba.  :)

Offline victor_

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • victor@digital-filestore.de
« Răspuns #1846 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 23:50 »
Salvati Rosia Montana - Maia Morgenstern

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1847 : Duminică, 29 Iulie 2012, 16:27 »
Foarte tare reclama la Rosia Montana - ca impact emotional- artistic, ma refer.
Intrebarea intrinseca este - si-mi tot pun intrebarea asta de cand au aparut diverse variante de clipuri cu Rosia Montana la TV si site-uri pe net: Stim cine are interesul sa foloseasca Rosia Montana si stim si de ce: pentru "aur". Totusi, nimeni nu aloca creativitate, timp si mai ales bani pentru atata anti-reclama, degeaba. Totusi, asa cum ne-am obisnuit, tot ce e frumos, e prea frumos sa fie adevarat. Cine finanteaza un astfel de videoclip si de ce? - aceasta este intrebarea.
De acord, ideea e frumoasa. Desi nu este deloc practica. Oamenilor de la Rosia Montana nu ar trebui sa li se ia speranta unor salarii fara sa li se ofere ceva, o solutie alternativa pentru a trai, in schimb. Exemplul Rosiei Montana e atat de similar cu politica internationala a protejarii padurilor: dupa ce Europa a decis sa interzica import-exportul cherestelei in lumea civilizata, s-a gandit sa impuna legea asta si in Africa. Nobil, nu?! Doar ca africanii traiau din paduri. Aveau de ales intre a respecta legea sau a muri de foame. Asa, si la Rosia Montana... e foarte frumos sa militezi pentru pace, pentru sanatate si pentru natura, din biroul, tara, casa sau televiziunea proprie, ca un fel de hobby, departe de orice conditionare de genul celor impotriva carora militezi. Insa o reclama TV costa cateva mii de euro. Asa ca revin cu intrebarea: Cine ar putea avea interes aici si care ar fi acel interes... dincolo de reclama?

Offline IuliaCon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #1848 : Duminică, 29 Iulie 2012, 17:37 »
Intrebarea intrinseca este - si-mi tot pun intrebarea asta de cand au aparut diverse variante de clipuri cu Rosia Montana la TV si site-uri pe net: Stim cine are interesul sa foloseasca Rosia Montana si stim si de ce: pentru "aur". Totusi, nimeni nu aloca creativitate, timp si mai ales bani pentru atata anti-reclama, degeaba. Totusi, asa cum ne-am obisnuit, tot ce e frumos, e prea frumos sa fie adevarat. Cine finanteaza un astfel de videoclip si de ce? - aceasta este intrebarea.
De acord, ideea e frumoasa. Desi nu este deloc practica. Oamenilor de la Rosia Montana nu ar trebui sa li se ia speranta unor salarii fara sa li se ofere ceva, o solutie alternativa pentru a trai, in schimb. Exemplul Rosiei Montana e atat de similar cu politica internationala a protejarii padurilor: dupa ce Europa a decis sa interzica import-exportul cherestelei in lumea civilizata, s-a gandit sa impuna legea asta si in Africa. Nobil, nu?! Doar ca africanii traiau din paduri. Aveau de ales intre a respecta legea sau a muri de foame. Asa, si la Rosia Montana... e foarte frumos sa militezi pentru pace, pentru sanatate si pentru natura, din biroul, tara, casa sau televiziunea proprie, ca un fel de hobby, departe de orice conditionare de genul celor impotriva carora militezi. Insa o reclama TV costa cateva mii de euro. Asa ca revin cu intrebarea: Cine ar putea avea interes aici si care ar fi acel interes... dincolo de reclama?

Consider ca problema cea mare este cine ar trebui sa exploateze aurul si de aici celelalte probleme subsecvente s-ar rezolva de la sine.. De ce asteptam mereu investiii straine din partea unor asa numiti "binevoitori" care vin si se fac stapani pe tezaurul nostru national in schimbul unei redevente de rahat?! Peste 100 mld. de euro pleaca anual din tara nostra catre paradisurile fiscale si noi ne plangem de lipsa lichiditatilor. Actualul Guvern ar trebui sa desecretizeze dosarul privind Rosia Montana, sa vedem si noi cat 0,0001%
din valoarea exploatarilor totale ar urma sa primeasca statul roman. Referitor la exploatarea lemnului ..., aici e mult de spus pentru ca am avut ocazia sa iau contact direct cu Egger Romania , situat in judetul Suceava. Este cel mai mare producator de cherestea ( materie prima!) din sud estul Europei( niciun stat de drept cu pretentii de stat membru UE nu cred ca si-ar exporta pe un pret de nimic materia prima ) isi bate joc de lemnul tarii in cel mai jalnic mod posibil. Austriecii astia au avut si pretentii cu vreo 2 ani in urma ( dupa ce au defrisat masiv padurile din judetele Suceava, Harghita, Neamt, Bistrita-Nasaud) sa-i lase sa micsoreze varsta de taiere a arborilor de la 110 ani la 80 sub obladuirea ilustrului Fluture , fost presedinte la CJS . Probabil ca s-ar fi rezolvat totul cu o simpla OUG sau HG. Apropo de salariile unui muncitor din fabrica 1100 de ron + bonuri de masa ... Jalnic , asa s-ar intampla si la Rosia Montana , ei s-ar alege cu banii si noi cu ... buza umflata. Investitorul strain = o mare pacaleala .

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1849 : Duminică, 29 Iulie 2012, 19:24 »
Pai... exact ce spuneam, si la cherestea, si la Rosia Montana: e mai simplu sa incaseze - unii, in particular - comisioane... cat sunt la putere, ca pe urma or sa le incaseze altii. Romania nu are investitori in sensul de parteneriate straine, ci de patronate straine. La noi nu se face productie, ci lohn. Statul Roman nu vine cu alternative. Statul Roman nu vine cu alternative. Astea se stiu.
Ce nu se stie este cine are interesul sa nu se faca proiectul cu Rosia Montana?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1850 : Duminică, 29 Iulie 2012, 23:04 »
Bre, pe mine m-a convins Maia. Sa plece in @!#$%^ mamii lor si sa ne lase-n pace in saracia noastra!
(uite, bonus, poa` sa-l ia pe Mircea Toma cu ei, ca sa nu plece cu mana goala)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1851 : Luni, 30 Iulie 2012, 00:21 »
si cianurile??? :uglystupid2:
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1852 : Luni, 30 Iulie 2012, 09:39 »
Prima medalie pentru Romania la JO - Londra 2012

Alina Dumitru a adus prima medalie pentru România la Londra, argint la judo.  *|*

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1853 : Luni, 30 Iulie 2012, 21:32 »
cu ce efort...
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1854 : Marți, 31 Iulie 2012, 00:35 »
si a venit ieri si aurul la tir ! imi plac oamenii hotarati - l-a "tintit" si l-a luat!

Aur la Londra la tir castigat de Alin Moldoveanu

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1855 : Marți, 31 Iulie 2012, 22:20 »
mie nu-mi place reclama aceea. este excesiv de dura.

da' ce-i cu prietenii matei si victor? or astepta decizia CC? :)
daca-i cazu', prieteni dragi, reveniti-ne cu ceaiul de sunatoare.
presedintele nostru este si al vostru. nu-i niciun bai.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1856 : Marți, 31 Iulie 2012, 22:26 »
mie nu-mi place reclama aceea. este excesiv de dura.

presedintele nostru este si al vostru. nu-i niciun bai.  :)
Mie-mi place. Doar asa ceva ar mai scoate natia asta din letargie (culmea ironiei stii care e, fratili? exact primul vers din imnul nostru national)

Cat despre presedintele...si Crinutza e la fel. Tot al nostru. Ales de noi. Sa ne spalam pe cap cu ei in vecii vecilor. (Si daca zice cineva "amin", il impusc in genunchi! >:( )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1857 : Marți, 31 Iulie 2012, 22:29 »

hm. cam da...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1858 : Marți, 31 Iulie 2012, 22:31 »
Mie-mi place. Doar asa ceva ar mai scoate natia asta din letargie (culmea ironiei stii care e, fratili? exact primul vers din imnul nostru national)

Cat despre presedintele...si Crinutza e la fel. Tot al nostru. Ales de noi. Sa ne spalam pe cap cu ei in vecii vecilor. (Si daca zice cineva "amin", il impusc in genunchi! >:( )
ntza. ceai de sunatoare.  ;D
si de ce in genunchi? de ce nu gauri in urechi, pentru cercei (de aur)? :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1859 : Marți, 31 Iulie 2012, 22:44 »

cand zici ca a fost ales de noi Crinutza?!! creca-l confunzi. nu s-a ales jamais altundeva decat in partidu' pe care-l scoate din liberalism cu brio.