Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 688513 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1830 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:43 »
Pai aia e, nu sar io, ma arunca trambulina! :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1831 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:45 »
Pai aia e, nu sar io, ma arunca trambulina! :D

;D creca-i reactie la lenea cu gabarit depasit. se scutura, saraca. ;D

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1832 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:02 »
am gresit eronat tropicu'  ;D

Am banuieli c-am ''eronat'' chiar mileniul.... |o

L.E. Mission accomplie ! Orataniile au tacut !  :D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1833 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:04 »
Aman putin Serbia ! Si-asa am insomnii. Sunt suficient de bine plasata, incit sa-mi fac o idee ! De fapt nici n-ar fi noua !  :strambatura:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1834 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:12 »
Stii ceva mai fratili? Io mi-as dori ca toata lumea (da`toata, toata!) sa fie in faliment.

Acum ceva vreme, inainte de..., o matusa, tanti, cucoana, zbiera din toti bojocii ca vrea sa ajunga la gamela toti aia cu masini, vile si ce-o mai irita pe ea, dar toti ! Are masina, sta intr-un cartier bunicel, are pensie maricica din spusele ei anterioare. Nu m-am abtinut si-am atentionat-o cu politete ca s-ar putea sa fie prima la coada !!! Cred insa ca nu se temea de cozi, ba chiar si-ar dori experienta care sa-i aminteasca de tinerete...Asa ca, de unde credeam c-o voi oripila (ma rog, ar fi durat pina afla ce i se-ntimpla) am suferit un crincen esec.... :2funny: :2funny: Am tras cu tunul intr-o musca, pacat de dotare !  :2funny:

L.E. Unii chiar se incapatineaza sa dea faliment cu noi toti de git ! :-))))

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1835 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:20 »
Ia sa vedem ce geanta Vuitton are Nutzi acum pe sticla ! :dance:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1836 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:24 »
Acum ceva vreme, inainte de..., o matusa, tanti, cucoana, zbiera din toti bojocii ca vrea sa ajunga la gamela toti aia cu masini, vile si ce-o mai irita pe ea, dar toti ! Are masina, sta intr-un cartier bunicel, are pensie maricica din spusele ei anterioare. Nu m-am abtinut si-am atentionat-o cu politete ca s-ar putea sa fie prima la coada !!! Cred insa ca nu se temea de cozi, ba chiar si-ar dori experienta care sa-i aminteasca de tinerete...Asa ca, de unde credeam c-o voi oripila (ma rog, ar fi durat pina afla ce i se-ntimpla) am suferit un crincen esec.... :2funny: :2funny: Am tras cu tunul intr-o musca, pacat de dotare !  :2funny:

L.E. Unii chiar se incapatineaza sa dea faliment cu noi toti de git ! :-))))
Nu aia ma doare. Ma doare doar ca aceasta asa-zisa criza este un fenomen provocat, cu singurul scop de a polariaza tot capitalul in jurul celor cativa mai sus-mentionati. Nu invidia e problema mea (cei care ma cunosc stiu asta), ci faptul ca tre`sa muncesc ca sa-i fac pe ei si mai bogati. Iar ei vor vedea la un moment dat ce pot face aceia care nu mai au nimic de pierdut. Oricum, revolutia e pe cale sa se-ntample, eu asa zic. Maine sau peste 30 de ani, nu conteaza. E clar ca acest sistem e la fel de prost ca si cealalta alternativa (pe care noi am gustat-o din plin cateva decenii).
In fine, intre timp, printre postari, io ma chinui sa vad "Anna and The King". Asa, macar sa profit la maxim de partile bune ale capitalismului. ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1837 : Vineri, 27 Iulie 2012, 20:40 »
nu stimez niciun politician ori guvernant si nici despre “intelighentzia” romaneasca n-am o parere prea buna. Daca mi-ar cere cineva un nume de poltician roman din ultimii 20 de ani care sa-mi fi ramas la inima n-as putea sa-l dau. Si n-o spun cu bucurie.

Subscriu.  O0 Si pariez pe zodia Fecioara.  oO

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1838 : Vineri, 27 Iulie 2012, 21:36 »
Citat
Nu aia ma doare. Ma doare doar ca aceasta asa-zisa criza este un fenomen provocat, cu singurul scop de a polariaza tot capitalul in jurul celor cativa mai sus-mentionati. Nu invidia e problema mea (cei care ma cunosc stiu asta), ci faptul ca tre`sa muncesc ca sa-i fac pe ei si mai bogati. Iar ei vor vedea la un moment dat ce pot face aceia care nu mai au nimic de pierdut. Oricum, revolutia e pe cale sa se-ntample, eu asa zic. Maine sau peste 30 de ani, nu conteaza. E clar ca acest sistem e la fel de prost ca si cealalta alternativa (pe care noi am gustat-o din plin cateva decenii).
In fine, intre timp, printre postari, io ma chinui sa vad "Anna and The King". Asa, macar sa profit la maxim de partile bune ale capitalismului. ;D

Daca lucrurile stau cum le-ai descris, atunci cred ca ne poarta pe amindoi gindul catre criza subprime. Si-aici suntem de acord !  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1839 : Vineri, 27 Iulie 2012, 22:03 »
sa  googalesc sa vad ce e cu subprima aia, ca va vad in consens si e ciudat.  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1840 : Vineri, 27 Iulie 2012, 22:10 »
sa  googalesc sa vad ce e cu subprima aia, ca va vad in consens si e ciudat.  ;D
I said ''I think''... :D Nu-i convingere !
De acord cu tine. E straniu de-a dreptu'...Asa ceva nu-i permis !  oO

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1841 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 07:45 »
rasfoind virtual presa de azi am dat peste ..."garsoniere la kilogram", mai precis la 2 lei/kg.  ;D :uglystupid2:
(in josul paginii articolului despre amenintarile Al-Qaida)

http://www.adevarul.ro/international/sua/Qaida-ameninta-SUA_0_745125494.html#

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1842 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 08:28 »
si spicuiri pentru tema zilei:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/frankfurter-allgemeine-zeitung-desfiinteaza-ponta-aroganta-405926.html

Jurnaliştii de la Frankfurter Allgemeine Zeitung au publicat vineri un articol despre premierul Victor Ponta.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, îl numeşte pe preşedintele Băsescu, pe care vrea să-l demită duminică din funcţie, un mafiot. Realitatea e că structuri mafiote se găsesc în propriul partid al lui Ponta.

Mai mult: Frankfurter Allgemeine Zeitung îl DESFIINŢEAZĂ pe Ponta: "Este de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Năstase” - Ştiri interne | Libertatea.ro

"Victor Ponta, în vârsta de 39 de ani, care şi-a copiat lucrarea de doctorat şi care s-a lăudat cu un Master niciodată efectuat la Universitatea Catania, este de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Adrian Năstase. El crede că poate scăpa cu orice pentru că nimeni nu e ca el. La Bruxelles mima pe neînţelesul, calomniat de Basescu, dar, în acelaşi timp, se angaja să îndeplinească imediat toate cererile Comisiei Europene", se mai arată în articol.

"Preşedintele Băsescu a refuzat să acorde interviuri presei străine înainte de referendum. Nu a vrut, conform spuselor sale, într-o discutie cu acest ziar, pentru a nu fi acuzat că îşi denigrează propria ţară", au mai scris jurnaliştii nemţi.

Mai mult: Frankfurter Allgemeine Zeitung îl DESFIINŢEAZĂ pe Ponta: "Este de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Năstase” - Ştiri interne | Libertatea.ro

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1843 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 09:31 »
Subscriu.  O0 Si pariez pe zodia Fecioara.  oO

stimez politician roman pentru ca nu si-a pierdut calitatea de om - dovedita la fiecare pas; ma fascineaza intelepciunea batranilor romani - o viata de studiu nu cantareste cat o vorba de-a lor.

duminica, pariez pe cifre!
nihil sine deo

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1844 : Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 12:56 »

Micaela, clarific...
Doar acesta este fragmentul din textul lui Bitek la care faceam referire

''Nu aia ma doare. Ma doare doar ca aceasta asa-zisa criza este un fenomen provocat, cu singurul scop de a polariaza tot capitalul in jurul celor cativa mai sus-mentionati.''

Si-am dat raspunsul de mai jos:

''Daca lucrurile stau cum le-ai descris, atunci cred ca ne poarta pe amindoi gindul catre criza subprime. Si-aici suntem de acord !  ;)''

Acestea fiind precizate,  as mai comenta ce-ati postat azi, but I'll have to go...