Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1515 : Luni, 16 Iulie 2012, 18:00 »
de la golanasi ca ponta nu ma astept la nimic bun in 2012. cum isi arata el si crinisor muchiuletii zbarlindu-se si luand in zeflemeaua de cartier o europa intreaga... :uglystupid2:
stii care-i treaba urata? ca si carol 1, daca ar fi acum suveranul romaniei, tot cu golanasii astia 2 ar trebui sa lucreze.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1516 : Luni, 16 Iulie 2012, 18:04 »
stii care-i treaba urata? ca si carol 1, daca ar fi acum suveranul romaniei, tot cu golanasii astia 2 ar trebui sa lucreze.
ne invartim in jurul cozii.  :) eu cred ca nu. ei nu sunt rezultatul unei alegeri ci al unei conjuncturi. un suveran banuiesc ca ar putea hotari alegeri anticipate, in situatii dinastea si poate ca am fi suficient de lucizi sa alegem raul mai putin rau. pe unul dintre talere vedem bine ca sta "dezastrul"...nu se mai respecta absolut nimic...se calca toate regulile democratiei si ale bunului simt in picioare...UE se uita la noi ca la un babuin intrat la opera din greseala...
gata, inchei subiectul ca mi se agita piticul negru...ma duc sa-mi culeg banana din copac... ;D
Traiasca regele!  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1517 : Luni, 16 Iulie 2012, 18:21 »
ne invartim in jurul cozii.  :) eu cred ca nu. ei nu sunt rezultatul unei alegeri ci al unei conjuncturi. un suveran banuiesc ca ar putea hotari alegeri anticipate, in situatii dinastea si poate ca am fi suficient de lucizi sa alegem raul mai putin rau. pe unul dintre talere vedem bine ca sta "dezastrul"...nu se mai respecta absolut nimic...se calca toate regulile democratiei si ale bunului simt in picioare...UE se uita la noi ca la un babuin intrat la opera din greseala...
gata, inchei subiectul ca mi se agita piticul negru...ma duc sa-mi culeg banana din copac... ;D
Traiasca regele!  :)
alegeri anticipate? :o vrei sa obtina USL un scor ca la alegerile locale? ???

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1518 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:05 »
nu! dar nici nu cred in existenta unei persoane providentiale care se instaleaza in fruntea tarii si gata! dintr-o data devenim admirati de tot mapamondul.

ai pus punctul pe i, si-ai rasucit cutitul in rana, sau cum vrei s-o numesti.  in momentul de fata nu exista o astfel de persoana, din pacate. si daca ar exista ma cam indoiesc ca ar ar putea face fata haitei.  mi-a trecut prin cap ideea cu monarhia pentru ca intr-adevar consider ca ar fi nevoie de cineva care nu s-a tavalit in mocirla politicii de pana acum, cineva care sa fie respectat si care sa ne redea increderea in noi ca popor, si ca romania poate sa devina o tara minunata, functionala, credibila.  asa cum se povesteste pe aici cu multa admiratie despre austria.  resurse exista. de ce la altii se poate si la noi nu?  chiar asa de rai si prosti sa fie romanii?
un astfel de nou inceput ar fi un punct de plecare intr-un proces de durata, pentru ca nu s-ar putea infaptui asa, peste noapte, ai mare dreptate.  admiratia mapamondului va veni doar cand se va vedea ca ne ridicam cu demnitate si ca romania nu mai este reprezentata doar de politruci, pitzipoance siliconate pline de succesuri si hoti (poate mai sunt si alte categorii dar imi scapa acum).
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1519 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:13 »
subscriu  :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1520 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:16 »
si Basescu a avut, la un moment dat, o opozitie la cerintele europene, dar luarile sale de pozitie au fost in termeni absolut civilizati. iata o mare diferenta intre "marinar" si pseudo-intelectualii crinisor si copy-paste, care fac bascalie ieftina de UE, pe Antene.

nici cu unii nici cu ceilalti (iti amintesti cum a fost catalogata jurnalista aceea careia i-a smuls telefonul? asta e doar un foarte mic derapaj de la civilizatie, au fost altele mai grave). vrem ceva nou, ei s-au perindat sub toate formulele, ne-au dat masura a tot ce pot infaptui si uite unde am ajuns. intr-adevar, bine zici, "europa se uita la noi ca la un babuin ajuns din greseala la opera" (am pus ghilimele, vezi)!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1521 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:29 »
imi pare rau, matei, aici suntem pe pozitii divergente. Am mai spus; eu chiar il apreciez pe basescu si o fac in virtutea unei indelungi observari a actiunilor si discursului sau. nu spun ca nu a gresit, si nu o data, dar per total, opinia mea este ca a dorit cu adevarat sa urneasca lucrurile intr-un sens bun si a si reusit in multe privinte.
cat despre iesirea aceea cu jurnalista.... sa nu o scoatem din context. am vazut tot filmul "hartuirii" acesteia, pe un ton de o obraznicie greu de suportat. pe mine, din exterior, m-a iritat teribil insolenta tonului si a intrebarilor. era in ziua alegerilor, basescu era obosit si tensionat iar duduia aceea l-a provocat intentionat si indelung, desi a rugat-o repetat sa il lase in pace. in cele din urma s-a enervat si i-a smuls telefonul pe care i-l tot baga sub nas, dar remarca aceea a facut-o la nervi, in spatiul masinii sale, cu sotia sa. intamplarea a facut ca telefonul sa fie inca deschis.... marturisesc ca in locul lui probabil as fi reactionat asemanator...si mie imi scapa vorbe nu tocmai elegante daca sunt teribil de nervoasa si am de-a face cu un mitocan agresiv. sigur, eu nu sunt presedinte... :)
a facut si alte greseli, mai grave...una este aceea ca nu a impiedicat-o pe fata lui sa parvina politic suindu-se pe umerii imaginii sale. chiar daca a fost initiativa ei, avea datoria sa ii arate limita bunului simt..
insa, repet, il apreciez mult si fundamentata pe situatii pe care eu am avut capacitatea sa le apreciez. nu stiu sa evaluez masurile economice, de ex., fiindca ma pricep la economie precum girafa la tricotat, dar in domeniul meu am suficienta competenta sa evaluez si sa apreciez ca masurile pe care le-a luat cand era primar si pentru care a fost jignit si defaimat, erau absolut corecte si benefice pentru urbe. Extrapolind acel algoritm al defaimarii pot sa ma gandesc ca acela continua si  in alte aspecte...
ma duc la referendum nu doar ca sa scapam de neavenitii astia de acum care ne-au facut un imens rau, ci si din apreciere pentru presedintele suspendat, cu toate derapajele pe care le-a avut, minore in raport cu ce au de gand sa ne faca mafia din spatele lui copy-paste si crinutz.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1522 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:37 »
cum spuneam, micaela, nici cu unii nici cu ceilalti.  cunosc toate detaliile, toate aspectele, si eu am trait si traiesc tot aici si crede-ma, mi-a ajuns. (plus ca mi-a ocupat tot timpul! ;)). iti respect punctul de vedere, desigur, traim intr-o lume aparent libera.   :) totusi imi doresc o altfel de lume cu altfel de oameni ca inalte repere pentru copiii acestei tari.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1523 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:37 »
ceva nou de unde? acum trebuie jucat cu piesele de pe tabla. sa speram ca intr-o zi va aparea un "rege de alb", providential.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1524 : Luni, 16 Iulie 2012, 22:39 »
cum spuneam, micaela, nici cu unii nici cu ceilalti.  cunosc toate detaliile, toate aspectele, si eu am trait si traiesc tot aici si crede-ma, mi-a ajuns. (plus ca mi-a ocupat tot timpul! ;)). iti respect punctul de vedere, desigur, traim intr-o lume aparent libera.   :) totusi imi doresc o altfel de lume cu altfel de oameni ca inalte repere pentru copiii acestei tari.
si eu imi doresc altceva. din pacate idealul e greu de atins si datele problemei sunt astea, in acest moment... trebuie optat in acest context...
si eu iti respect opinia. suntem subiectivi, desigur. de aceea spuneam ca e important sa actionam nu numai cu luciditate ci si cu "inspiratie divina".  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1525 : Luni, 16 Iulie 2012, 23:01 »
sa speram ca intr-o zi va aparea un "rege de alb", providential.  :)
Dap, Mickey Mouse. (numa` ca asta e un pic negru pe la urechi).

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1526 : Luni, 16 Iulie 2012, 23:03 »
poate tavalit putin prin var?  ::)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1527 : Luni, 16 Iulie 2012, 23:11 »
Dap, cu siguranta ar merge. De fapt,  in modul asta s-ar putea strecura si altul, numa` sa-si ascunda codita si sa-si polizeze coarnele. De fapt, daca ma uit mai bine la Romanica noastra, cred ca a si facut-o deja...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1528 : Luni, 16 Iulie 2012, 23:16 »
mda...are doua coarne si-o coada-n umbra. >:D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1529 : Luni, 16 Iulie 2012, 23:21 »
Pai da. Sau o alta explicatie a ceea ce se intampla ar fi faptul ca i-a muscat strechea. Desi, dupa definitia de dictionar, mai degraba ei ar fi strechea pentru tara asta...