Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 678684 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline carmenafeer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1305 : Vineri, 08 Iunie 2012, 14:30 »
a fost Traian asta barbat nu gluma!!!! :o

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1306 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 16:09 »
azi de dimineata am profitat ca a trebuit sa o duc pe fiica-mea la pregatire si am zis daca tot am doua ore si ceva la dispozitie, sa fac un pic de turism.  si am mers, ghici unde? m-am dus sa-l vad pe Traian, pe imparat adica, pe treptele muzeului de istorie.  erau cateva grupuri de elevi care nu-i acordau atentie deloc; in schimb ceilalti trecatori, mai mult sau mai putin straini, se opreau si-l pozau. l-am admirat si eu, am avut timp sa-i observ mai bine fata si prima impresie pe care am avut-o a fost ca parca are pe fata o expresie de jena. da, se simte jenat ca sta asa, in fundul gol, fara sa-l cheme david, pe deasupra i-au mai pus si lupoaica aceea in brate; care numai a lupoaica nu aduce, parca mai curand a maidanez.  asa cum remarca si caroline sau mari_a pe undeva, combinatia vizuala intre barbatia lui si tatele (am vrut sa zic altfel dar nu-mi vine nimic in minte) lupoaicei este fatala.  am ras de unul singur pana cand s-a apropiat si o doamna care m-a intrebat de ce rad si apoi a subliniat cu regret ca am ajuns sa radem de istoria noastra sau cam asa ceva. ca simbologie, nu am ce sa zic, este super ok, dar compozitia parca nu este chiar foarte inspirata.
si culmea, cand sa plec, s-au apropiat si un tatic cu baietelul lui de vreo 3 ani, sa-l pozeze tata langa imparat. apoi, baietelul, foarte dezinvolt, inainte de a pleca de langa statuie, l-a tras pe ditamai imparatul de cocosel.  nu inventez nimic, va rog sa ma credeti! cei din jur radeau de se prapadeau.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1307 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 23:25 »
 :giggle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1308 : Duminică, 10 Iunie 2012, 14:40 »

luciamanta

• Vizitator

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1310 : Duminică, 10 Iunie 2012, 16:38 »
Buna ! Nu stiu daca ma aflu unde trebuie ! E prima intrare, prima strigare... Voiam sa multumesc autoarei postarii Abatiei Melk ( ce de genitive !). N-am vazut-o inca. De abatie, zic...! Am citit doar Umberto Eco. Mi-a placut materialul prezentat. Am tot cautat excursii SC. Cele in care eram cit de cit interesata s-au inchis, altele n-am gasit...Incerc sa ma familiarizez cu modelul site-ului si sa-mi dau seama ce vom face pe-aici ! Bucuresti, 59 ani, separated....without children
...Am aflat deja o chestie care ma saciie...stilul asta de verificare, cu litere si socoteli...Macar daca erau functii !  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1311 : Duminică, 10 Iunie 2012, 16:49 »
Buna, draga Doina. Bine ai venit in comunitatea Singles Camp! Ma bucur ca ti-a placut postarea referitoare la Abatia Melk, eu am preluat-o de pe site-ul "descopera.travel". In sectiunea "Pentru nou intrati" vei gasi subsectiunea "Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!", subsectiune unde ne poti spune cateva cuvinte despre tine. Poate ne dai ocazia sa te cunoastem, se organizeaza intalniri si actiuni in fiecare week-end.  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1312 : Duminică, 10 Iunie 2012, 16:51 »
Doina, spune-mi te rog, esti din Bucuresti?

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1313 : Duminică, 10 Iunie 2012, 19:08 »
Am scris, draga mea ! De-acolo sunt... Scotocesc dupa noi veniti... :) Multumesc pentru primire !

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1314 : Marți, 12 Iunie 2012, 12:27 »

Irina Mavrodin - profesor de literatură franceză la Universitatea din București, traducătoare de limba franceză, poetă și eseistă

http://www.observatorcultural.ro/A-murit-Irina-Mavrodin*articleID_27009-articles_details.html

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1316 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 09:52 »
Nu m-aş fi gândit că teleportarea poate să devină realitate.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1317 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:08 »
De ei s-a îndrăgostit întreaga lume- cum arată ACUM cuplul din LOVE STORY, după 42 de ani

Povestea de dragoste interpretată de ei a emoţionat întreaga lume, iar ecranizarea romanului lui Erich Segal, Love Story, realizat în 1970, rămâne unul dintre cele mai romantice filme ale cinematografiei mondiale.

Love Story (1970) - Official Trailer

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1318 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:48 »
foarte frumos, Silviu, esti un romantic  :smitten: ...se citeste printre randuri  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1319 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:52 »
ma faci sa rosesc. dar ai dreptate: sunt un romantic :smitten: