Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 677905 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #946 : Duminică, 17 Iulie 2011, 00:32 »
http://www.ziare.com/magazin/stiinta-tehnica/descoperirea-secolului-noi-nu-existam-si-suntem-doar-holograme-1107701

Citat
Oamenii de stiinta de la Fermilab au reusit sa detecteze indicii ale faptului ca noi nu traim in realitate.

eu n`oi fi traind , da durerea mea din genunchi de ce ,dumnezeu , traieste in piciorul meu , ai ? asta as vrea sa mi se explice din moment ce eu sunt doar o proiectie , iar artroza mea un fapt cat se poate de real ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #947 : Duminică, 17 Iulie 2011, 11:01 »
iaca model pentru tinerii nostri. inventatori romani ai harpei invizibile (versus Simona Senzuala)

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/harpa-invizibila-345793.html

julia

• Vizitator
« Răspuns #949 : Joi, 21 Iulie 2011, 12:40 »
hai ca asta trebuia la umor si comic, ca ma prapadesc de ris

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #950 : Vineri, 22 Iulie 2011, 06:18 »
Google aniverseaza 113 ani de la nasterea promotorului sculpturii cinetice - Alexander Calder

Calder a fost cel mai faimos sculptor pentru inventarea lucrarillor sale in miscare si mobile. O lucrare in miscare este un tip de sculptura cinetică construita pentru a profita de principiul echilibrului. Se compune dintr-un număr de tije. Obiectele agăţate de tije se echilibrează reciproc, astfel încât să rămână tijele mai mult sau mai puţin orizontale. Fiecare tija atârnă dintr-un singur şir, care îi conferă libertatea de a roti despre şir.

Dinamismul este caracteristica artei lui Calder. Aceasta apare fie prin sugestia dinamica fie prin mobilitatea elementelor care compun lucrarea.

Alexander Calder - Constelatie

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #951 : Luni, 25 Iulie 2011, 22:28 »
Copiii geniali ai României. Roland, minunea de la Târgu Mureş: la 12 ani gândeşte ca la 24

la 12 ani gandeste ca la 24

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #952 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 09:47 »
interviu cu Pascal Bruckner - autorul cartii "Paradoxul iubirii- despre casatorie

Pascal Bruckner - casatoriti-va dupa 40 de ani

Offline almi_gabi

• Hero Member

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #954 : Vineri, 29 Iulie 2011, 07:25 »
Autobuze turistice in Bucuresti

Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei un bilet pentru adulti si 10 lei un bilet pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

silviu

• Vizitator

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #956 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 10:19 »
Americanii renunţă la scrisul de mână. Noi suntem pregătiţi pentru aşa ceva?
Indiana se alătură statelor americane unde scrisul de mână nu va mai fi obligatoriu, acesta fiind înlocuit cu abilităţi "mai utile", de tastare, după cum spun profesorii.  Măsura face parte din Iniţiativa Common Score State Standards, care îşi propune să asigure un învăţământ adaptat tehnologiei actuale.

Americanii renunta la scrisul de mana in favoarea tastaturii

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #957 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 11:09 »
adda, mi se pare la fel de aiurea ca si dublarea la filmelor de la televizor (bine ca nu s-a apobat la noi dar unele state o fac deja)  - oi' fi eu mai de moda veche

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #958 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 11:22 »
gabi, nici eu nu am fost de acord cu dublarea filmelor in limba romana. mi se pare mult mai ok sa vezi un film in forma lui originala si sa auzi vocea reala a actorilor.

imi povestea cineva care locuieste in Germania, ca nemtii nu prea cunosc vocea reala a actorului ,ci vocea celui care  dubleaza filmele ( un actor american fiind dublat de fiecare data de aceeasi voce)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #959 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 12:09 »
si mi se pare aiurea rau 
plus ca nu-ti mai folosesti "neuronul" sa citesti dialogul din film
ce sa mai spun de scris - sa ajungi sa trebuiasca sa completezi vreun formular pe undeva si tu sa nu ai habar sa scrii  daca nu ai o tastatura