Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (183/578) > >>

Ayouni:
Felicitari GG! pentru perseverenta, constanta si rezultate!

Ayouni:
NO LIMITS WOMAN - 1-3 IULIE SALA PALATULUI BUCURESTI

No Limits Woman este un eveniment dedicat femeii si succesului acestora atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Domeniile expozitiei sunt din cele mai variate, trecand de la imbracaminte si incaltaminte, la cosmetice si produse bio, pana la dezvoltare personala.

http://www.mhmedia.ro/expozitii-organizate/no-limits-woman/domenii-expozanti/

flori:
Am citit si eu articolul. FELICIT din toata inima pe mereu tanarul Gigi. Mult succes atat lui cat si tuturor membrilor, fara de care toate acestea n-ar exista.

silviu:

--- Citat din: marcutza din Vineri, 01 Iulie 2011, 09:18 ---Afacere. Fie ca sunt despărţiţi, divorţaţi sau burlaci convinşi, membrii clubului “Singles Camp” au lansat un nou mod de viaţă - "Eşti singur? Hai în vacanţă!”

--- Terminare citat ---

Pe Optimus, forumul l-a ajutat când era într-o perioadă vulnerabilă, iar pentru asta îi este recunoscător comunităţii. "Când rămâi singur, eşti vulnerabil şi rişti să te arunci în braţele oricui, de teama singurătăţii."

:'( bietul baiat :( era in stare sa se arunce si-n bratele unei "carcase goale" de 22 de ani si cu forme de model :( din ce grozavie l-a scapat comunitatea SC ::)

almi_gabi:
Mi-a placut articolul, i-am recunoscut pe cei care au povestit - bravo lor.  Mi-a adus aminte ca si eu am aflat de proiect tot dintr-un articol din ziar (anul trecut-Evenimentul zilei).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă