Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (158/578) > >>

optimus sum:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 16 Mai 2011, 17:47 ---
--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 15:03 ---Un cuplu de negri au ramas socat atunci cand sotia a dat nastere unui baietel alb cu parul blond.

--- Terminare citat ---

parca imi aduc aminte ca ne spunea pe la scoala ca pot exista asemenea cazuri - chestie de genetica - exista in famillie stramosi de culoare alba care au transmis caracteristicile genetice!

--- Terminare citat ---

daaaaa...si pamantul e plat ...mi-a zis nevasta-mea si am crezut-o si eu..

optimus sum:
seful FMI a fost arestat pt pervesiuni sexuale fortate cu o menajera de la hotelul in care locuia ...misto , nu ?
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/seful-fmi-arestat-in-statele-unite-147244.html

marcutza:
Ce formatii romanesti canta la B’ESTFEST

Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci sunt primele trupe autohtone ce si-au anuntat prezenta la B’ESTFEST Summer Camp, alaturandu-se astfel numelor deja confirmate pe afisul festivalului - Skunk Anansie, Flogging Molly, Roger Sanchez, Mika, Lamb, Asian Dub Foundation, Pendulum, House of Pain si Hadouken!.

almi_gabi:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 19:24 ---daaaaa...si pamantul e plat ...mi-a zis nevasta-mea si am crezut-o si eu..

--- Terminare citat ---

de 3 ori??  ;D

almi_gabi:
Recordmenul recordurilor

Un american de 56 de ani, din New York, deţine cele mai multe recorduri din lume, primul fiind înregistrat în anul 1979. Ashrita Furman apare în Cartea Recordurilor la categoria „cele mai multe recorduri deţinute de o persoană simultan“.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă