Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
optimus sum:
ai mers vreodata sa cosesti ? sa lupti cu celulita in miros de fan si in tarait de greieri ? nu se compara cu nici un spa din lume fata draga ...:D
almi_gabi:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 02 Mai 2011, 21:37 ---ai mers vreodata sa cosesti ? sa lupti cu celulita in miros de fan si in tarait de greieri ? nu se compara cu nici un spa din lume fata draga ...:D
--- Terminare citat ---
doar am privit la altii cum cosesc - din pacate am in spate 3 generatii de Bucuresteni - nu stiu cum e sa asculti iarba cum creste (vorba poetului)
PS.cat despre lupta in fan si tarait de greieri ..... nu stiam ca se chiama celulita !!! ;D
gigeldefier:
Ion la coasa; apare un OZN si se deschide o trapa. Iese o bila, bing-bing-bing, sare langa Ion. Ion se uita la bila, bila scoate un gat. In varful gatului un cap se uita la Ion. Ion se uita la bila. Bila mai scoate un gat. In varful gatului un cap se uita la Ion. Ion se uita la bila. Bila mai scoate un gat. In varful gatului un cap se uita la Ion. Ion se uita la bila. Bila mai scoate un gat. In varful gatului un cap se uita la Ion. Ion se uita la bila. Bila mai scoate un gat. Bila isi retrage fiecare cap pe rand, bang-bang-bang sare in OZN, se inchide trapa -vjjjjjj - si ozeneu se ridica si pleaca.... Ion spune meditativ, rezemat in coasa: "tu-tzi gatzii ma-tii!"
francesca777:
;D ;D ;D..m-au auzit vecinii!! ;D
optimus sum:
tu crezi ca numai orasencele au celulita ?
deci...ca sa fiu explicit...sunt nascut in salistea sibiului...in neam de oieri...la 12 ani am venit in bucuresti definitiv. :P
si chiar ar trebui sa va iau o data la coasa toamna
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă