Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (122/578) > >>

luciamanta:
Cred ca a murit si o parte din mine, astazi... Sper sa fi murit partea rea din mine, macar atat...

pe_jumate:
@ayouni: eu am avut norocul sa merg la unul din cenaclurile flacara.. eram la liceu in clasa a -XI-a, la un liceu din piatra neamt.. am mers o clasa intreaga pe timp de iarna, cu autobuzul, plecand de dimineata de la 8, am ajuns pe drumurile proaste de atunci cu jumatate de ora inainte de ora 18.00 la sala polivalenta, destul cat sa alergam, desi obositi si flamanzi, spre intrare, am intrat la 18.00 si am mai iesit a doua zi la 6.00 dimineata.. entuziasmati, plutind de exaltare si incantare.. adrian paunescu, socaciu, seicaru, hrusca, si nu in ultimul rand ioan luchian mihalea si al sau song.. ce electrizanta atmosfera! inimaginabil si imposibil de pus in cuvinte.. eram liberi si puternici, acolo, in mijlocul gri-ului cladirilor ceausiste..

Ayouni:
ceasul lumii pe 2010, un link ce va deschide o fereastra spre ceva magnific:

intepati aici:

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

Ayouni:
scurt metrajul de mai jos, "povestea unui semn", a castigat un premiu la cannes in 2008... este vorba despre un cersetor orb (de data asta nu roman) si anuntul pe care-l are langa el: "ten compasion, estoy siego" (da, si cu o greseala de ortografie, pentru ca se scrie ciego corect), adica "ai mila, sunt orb".  lumea trece indiferenta pe langa el, cutiuta lui ramane goala pana cand un tanar se apropie, ia anuntul si pe partea cealalta scrie altceva; din acel moment, banutii cad fara incetare.  secretul?! mesajul?! este foarte profund: poti sa ceri acelasi lucru in mai multe feluri si depinde de felul cum ceri pentru ca sa fii auzit.

ghiciti voi despre ce este vorba! hai sa vedem cine raspunde primul?!

ThunderSon:
frumos clip Ayouni

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă