Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (120/578) > >>

pe_jumate:
Dragi bucuresteni, adica cei care din diverse motive nu puteti sau nu vreti sa parasiti zona de sarbatori si va ganditi sa petreceti revelionul in Bucuresti..

@admin a sprijinit aceasta dorinta a multora si ne-a pus in legatura cu "omul nostru de turism", Cristian, bucurestean get-beget, care stie de aceasta intentie a noastra si cu care putem sa ne intalnim sambata, 6 noiembrie 2010 la ora 16.00, la Mall Vitan..

Punctul de intalnire e magazinul de bijuterii Swarovski de la parter, urmand ca de acolo sa ne indreptam spre o cafenea sau restaurant, dupa cum vom dori cu totii, pentru a avea o discutie preliminara despre revelionul bucurestenilor si optiunile cele mai avantajoase..

capsuna:
Este posibil ca astazi la stirile de la ora 16.00 sa apara un reportaj despre Singles Camp la Antena 1... Tineti aproape! 8) 8) :D

almi_gabi:
am sa ma uit, capsuna!

almi_gabi:
no fost despre noi stire  :-[

Ayouni:
dragii mei, probabil deja stiti, poetul Adrian Paunescu a plecat dintre noi. abia in seara aceasta am aflat, odihneasca-se in pace.  orice ar zice unii, a fost un mare om de cultura, un mare poet.  o personalitate care a fost in stare sa electrizeze stadioane intregi si care a fost o oaza in acea vreme in care se pare ca nu exista libertatea de expresie.  cum din nefericire, exista astazi...
imi pare rau ca nu am avut ocazia sa merg la nici un cenaclu flacara si nici sa traiesc acele clipe...

in memoriam

eu sunt cel va urma
dragii mei, ma duc si eu...
sarut mana tatal meu, sarut mana mama mea!
ramas bun baiatul meu
ramas bun fetita mea!

#Invalid YouTube Link#

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă