Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
luciamanta:
Am uitat sa va spun, prieteni dragi, ca timp de 4,5 zile am avut in balcon un greieraş f.f. cantaret! Toate nopţile cânta, aveam impresia că sunt undeva in concediu, la munte sau la mare!
EUGENIA110:
Si cei care urmeaza un tratament cu vitamine care contin si complexul B ( B1, B2, B6, B12....) sint ocoliti de tintari.
Ayouni:
@eugenia, bine ai revenit! mersi de informatie, e foarte adevarat, chiar ma gandisem la asa ceva; cu multi ani in urma, descoperisem acest lucru din intamplare, dar nu-mi aminteam care vitamine sa fie ... ma gandeam la ceva vitamina C plus B12; dar reteta ta este cea corecta. :)
oricum cu spray-ul si cu pastila, am protectie acum. am vrut sa pun mosquito net astazi dar nu am reusit sa dau gaura in plafon; doar cativa milimetri tristi si singuri... desi am bormasina bosch noua, buna si spiral la fel; oare trebuie un spiral deosebit pentru beton armat?! stie cineva?! :)
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Sâmbătă, 21 August 2010, 22:15 ---desi am bormasina bosch noua, buna si spiral la fel; oare trebuie un spiral deosebit pentru beton armat?! stie cineva?! :)
--- Terminare citat ---
Pentru beton armat trebuie un spiral gros, asta e clar. Si masina de gaurit care sa aiba si percutie, pe principiul picamarului. Merge si cu o bormasina normala, dar trebuie multa forta, rabdare si valuri de transpiratie :)
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 21 August 2010, 22:19 ---[
Pentru beton armat trebuie un spiral gros, asta e clar. Si masina de gaurit care sa aiba si percutie, pe principiul picamarului. Merge si cu o bormasina normala, dar trebuie multa forta, rabdare si valuri de transpiratie :)
--- Terminare citat ---
multumesc mult saturnis... deci era vorba de percutie?! pai cred ca bormasina mea nu este retropercutoare, e asa, o bormasina mai "de dama", de pus intr-o poseta...glumesc, nu este chiar asa de delicata. iar spiralul -pentru ca nu am decat unul - (uite, acum stiti ce cadou sa-mi faceti de craciun ;)) este destul de subtire. exact cat am nevoie pentru instalarea carligului respectiv, care este destul de mic. asadar, recapitulam: bormasina retropercutoare, nu! spiral, nu! forta, nu! atunci voi astepta un mr. musculo! cand am luat bormasina a fost tocmai cu gandul sa nu mai stau sa apelez la mr x sau y sau z. si sa fac tot bricolajul din lume numai eu! dar se pare ca tot acolo m-am intors. :o / asteptam provincia!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă