Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (91/578) > >>

luciamanta:
Stiu ca  Madalina era optimista, avea planuri de viitor, mergea la inregistrari pentru a scoate un nou album, era implinita, avea copilul mult visat. Nu cred ca a fost o mama asa de egoista incat sa isi paraseasca copilasul in felul acesta.

almi_gabi:

Se va vorbi si specula mult pe tema - Madalina Manole- "fata cu parul de foc". Eu va propun sa ascultati cateva din melodiile ei.

Cele mai populare melodii ale Madalinei Manole

Felicia:
Referitor la Madalina din punctul meu de vedere daca s-a sinucis nu merita nici un pic de mila sau consideratitie. Cum poti sa te chinui ani de zile sa faci un copil ca apoi cand Dumnezeu se indura de tine si iti ofera minunea tu sa-l parasesti? Un copil e cea mai puternica motivatie de viata oricate greutati ai intampina.

luciamanta:

--- Citat din: Felicia din Joi, 15 Iulie 2010, 20:37 ---Referitor la Madalina din punctul meu de vedere daca s-a sinucis nu merita nici un pic de mila sau consideratitie. Cum poti sa te chinui ani de zile sa faci un copil ca apoi cand Dumnezeu se indura de tine si iti ofera minunea tu sa-l parasesti? Un copil e cea mai puternica motivatie de viata oricate greutati ai intampina.

--- Terminare citat ---
Felicia, draga mea, eu nu sunt mama, dar cred ca este ceva putred in toata povestea asta...

pe_jumate:
@lucia, eu intelesesem ca ea avea totusi ceva probleme cu nervii.. de exemplu, nu a putut lansa de draci ultimul ei album, a trebuit sa amane lansarea, iar motivul comunicat in presa a fost "o oboseala excesiva"

mmmmhhhmm, oboseala, hai? ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă