Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (84/578) > >>

silviu:
Povestea calfelor călătoare de la Sibiu

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Marți, 06 Iulie 2010, 15:30 ---Tipuri de văl islamic care îi deranjează pe europeni

--- Terminare citat ---

personal, din toate valurile prezentate, doar burqa mi se pare inacceptabila; am o PPP foarte interesanta despre ea...in rest, fiecare val are farmecul lui.  mie imi place hijab-ul de exemplu. si cum am mai spus o data pe aici, aceasta imbracaminte are si multe avantaje, pentru femeie, desigur.

silviu:
George Michael, arestat de poliţia londoneză, după ce a intrat cu maşina într-un magazin

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Marți, 06 Iulie 2010, 15:31 ---Povestea calfelor călătoare de la Sibiu

--- Terminare citat ---

foarte interesant articol, multam fain! deci pana pe 6 august mai avem sanse sa mergem la sibiu sa invatam o meserie... ;)
din reportaj mi-a placut mult de tot afirmatia tamplarului Pascal Hahn:
"Fiecare îşi face călătoria diferită de a celuilalt. Dar cu toţii, în timpul călătoriei, învăţăm să lăsăm în urmă tot ce e de prisos. Înveţi să fii liber"[/u]
mi se pare ca poarte un mesaj atat profund si pur...

Ayouni:
acum 100 de ani se nastea in Mexic Frida Kahlo, care urma sa devina una din pictoritele emblematice ale tarii sale. in ciuda gravului handicap fizic pe care l-a capatat din cauza unui accident de circulatie, nu s-a lasat batuta: a muncit foarte mult, picturile ei sunt impresionante, a suferit ingrozitor pentru ca avea dureri foarte mare.  dar a si iubit foarte mult si a fost iubita. Pe  si de catre Diego Rivera, un mare pictor el insusi.  
mi-am adus aminte de ea pentru ca google o sarbatoreste cu un logo foarte special.

in acest link este cantecul de "la multi ani" in mexico...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă