Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
almi_gabi:
1 an de la moartea lui Michael Jackson
Ayouni:
BREAKING NEWS - GUVERNUL A DECIS: TVA CREŞTE LA 24%
Cabinetul Boc a decis creşterea TVA de la 19% la 24%, fără a majora şi cota unică de impozitare sau contribuţiile sociale, au declarat surse guvernamentale pentru Gândul. Mai mult, Guvernul va care Parlamentului să urgenteze procedura de aplicare a legilor privind reducerea salariilor bugetarilor, în timp ce miniştrilor li s-a cerut să urgenteze reorganizarea instituţiilor pe care le conduc sau coordonează.
Propunerea de majorare a TVA va fi trimisă FMI, care urmează să se reunească cel mai probabil miercuri în board pentru a lua o decizie în privinţa acordării tranşei de împrumut.
luciamanta:
--- Citat din: Ayouni din Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 13:43 ---BREAKING NEWS - GUVERNUL A DECIS: TVA CREŞTE LA 24%
Cabinetul Boc a decis creşterea TVA de la 19% la 24%, fără a majora şi cota unică de impozitare sau contribuţiile sociale, au declarat surse guvernamentale pentru Gândul. Mai mult, Guvernul va care Parlamentului să urgenteze procedura de aplicare a legilor privind reducerea salariilor bugetarilor, în timp ce miniştrilor li s-a cerut să urgenteze reorganizarea instituţiilor pe care le conduc sau coordonează.
Propunerea de majorare a TVA va fi trimisă FMI, care urmează să se reunească cel mai probabil miercuri în board pentru a lua o decizie în privinţa acordării tranşei de împrumut.
--- Terminare citat ---
Multumim, Ayouni. Am tot urmarit stirile la TV. O sa fie bine de tot! Din ce in ce mai bine! Romania este precum o nava in deriva... In alta ordine de idei, imi pare nespus de rau pentru suspendarea activitatii Institutului Cantacuzino, o alta comanda a strainatatii. Eu una, imi faceam anual vaccinul CANTASTIM, extraordinar de eficient, in cazul meu pentru adenom hipofizar. alergii rebele, endometrioza... Vaccinul aceste timp de 10 ani mi-a dat putere, imunitate, dar de acum incolo...Dar toate au un inceput si un sfarsit, nu-i asa?
Manfred:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 19:12 --- imi pare nespus de rau pentru suspendarea activitatii Institutului Cantacuzino, o alta comanda a strainatatii. Eu una, imi faceam anual vaccinul CANTASTIM, extraordinar de eficient, in cazul meu pentru adenom hipofizar. alergii rebele, endometrioza... Vaccinul aceste timp de 10 ani mi-a dat putere, imunitate, dar de acum incolo...Dar toate au un inceput si un sfarsit, nu-i asa?
--- Terminare citat ---
un articol explicativ aici http://www.formula-as.ro/2010/921/spectator-38/cine-are-interes-sa-distruga-industria-nationala-de-medicamente-12505
Ayouni:
interesant articol iar intrebarea retorica din corpul lui ne da si raspunsul:
"Nu stiu daca la mijloc este vreo conspiratie a importatorilor, a politicienilor dornici de comisioane, ori a directorilor numiti de minister"
- interese imobiliare
- interese de a transforma romania intr-o totala piata de desfacere pentru produsele altora (de orice fel)
- interesul de a se imbogati al unora, peste noapte, dupa principiul "dupa mine potopul", exact asa cum s-a procedat sistematic dupa revolutie pana in ziua de azi.
ce-ti doresc eu tie, dulce romanie
tara mea de glorii, tara mea de dor...
PS: s-a terminat visul spaniol definitiv! romanii de acolo se intorc in romania...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă