Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
luciamanta:
sunt acasa. Ma uit la TV. Politicieni indecenti. Cateodata vezi lucruri mai interesante la TV cand este inchis!!!
Ayouni:
LOS ANGELES: a murit Edith Shain, faimoasa asistenta medicala americana, la varsta de 91 de ani. Fotografia sarutului dintre ea si un marinar american in New York Times Sqaure, in 1945, o data cu sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, a facut inconjurul lumii si a ramas ca o fotografie de referinta. Fotografia lui Alfred Eisenstaedt a fost publicata atunci in Life magazine (atasata mai jos).
In concluzie, daca vreun marinar vrea sa sarute pe vreuna dintre voi, sa nu opuneti rezistenta!
steliana:
te sărut zinutz!
am primit cu plăcere mesajele tale, am revenit, sper să nu plecaţi în concediu fără calculator... :-*
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 23 Iunie 2010, 23:20 ---In concluzie, daca vreun marinar vrea sa sarute pe vreuna dintre voi, sa nu opuneti rezistenta!
--- Terminare citat ---
Păi devin celebre dacă nu e după război? ;D
luciamanta:
Masurile anti-criza m-au socat, pur si simplu! Cred ca romanul are un singur drept casigat dupa Revolutia din 1989, acela de a vota, in rest... Sa nu va suparati pe mine, mai vorbesc si eu in plus, ceteodata, imi cer iertare...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă