Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
silviu:
iar n-am castigat finala eurovision
:'(
silviu:
Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima şi principalele lor minusuri
Dintr-un motiv sau altul, relaţiile cu unii dintre nativi se sfârşesc prost, lăsând în urmă sentimente rănite. Potrivit astrologilor, unii se agaţă de băutură, alţii fug de obligaţii, în timp ce unii dintre nativi apelează des la agresivitate.
silviu:
Madalina Pamfile, o scumpă
Într-un top al tarifelor, Mădălina Pamfile se detaşează cu 2.000 de euro încasaţi pentru o noapte de amor, tarif pe care l-a recunoscut în ancheta care s-a mutat la instanţă. Daniela Crudu afirmă că l-a iubit sincer pe milionarul Ioan Neculaie.
silviu:
Arsenie Boca, prima minune prin ochii unei enoriase
enoriasa incearca sa agate in cui o icoana cu chipul sfantului si nu poate, dar in cele din urma, reuseste datorita unei minuni savarsite de Arsenie Boca.
"cand io probam sa vad daca intra, parintele a luat-o si mi-a bagat-o direct pe gaura, si-am zis: Doamne, cum a intrat, ca jos am probat-o si nu intra; mai era un copil langa mine care zice: n-ati vazut ca v-a tras-o efectiv?"
:angel:
silviu:
Cele mai faine costume de baie
Când vine vorba de costumele de baie, situaţia devine din nou dificilă. Femeile se înarmează cu câteva astfel de creaţii vestimentare. Un costum pentru dimineaţă, altul pentru la prânz, în diferite culori (în funcţie de nuanţa bronzului), în diferite forme, etc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă