Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (546/578) > >>

ella:
Poate ca are dreptate,dar ,daca spusele ei se bazeaza pe faptul ca este casatorita de 25 de ani,pentru mine nu reprezinta un argument.Eu m-am despartit dupa 25 de ani de casnicie; atunci cand ajunsesem sa detin secretul longevitatii in cuplu?

monique_r:
Asta cu flirtul nu cred ca e o reteta care merge la toata lumea. O fi mers la tanti asta, dar circula prea multe retete pt cupluri fericite.....cred ca de-aia se si despart multe cupluri: ajung intr-un impas, intreaba un prieten , apoi cauta pe net si surpriza...sunt prea multe retete  :-\.... si pt ca nu stiu care e calea de urmat, ori aleg o reteta gresita (si se despart mai tarziu) ori decid ca mai bine se despart cand apare impasu'....sau ignora sfaturile tuturor si fac ce cred ei ca li se potriveste...si poate iese bine  :dance:

monique_r:
Mi-am adus aminte de un banc legat de sfaturi si retete: se intalnesc 3 doamne de nationalitati diferite sa-si planga amarul una catre alta si sa gaseasca solutii pentru reinvierea pasiunii in cuplu si hotarasc sa pregateasca ceva mai deosebit pt seri pasionale cu partenerii lor si dupa ceva vreme sa reintalnesc sa impartaseasca impresii. Frantuzoaica le spune ca si-a cumparat o lenjerie rosie super sexy si a avut parte de o seara incantatoare cu Jean al ei, nemtoaica si-a cumparat o lenjerie sexy neagra cu care l-a dat gata pe Mark, iar romanca zice: "eu l-am asteptat pe Ion cu o masca pe fatza si cand m-a vazut mi-a zis: Zorro, faci si tu ceva de mancare?  :kissing:

silviu:
6 semne că ţi-ai găsit sufletul-pereche
Sufletele-pereche nu sunt neapărat persoane care se înţeleg din priviri şi care nu se ceartă niciodată. Viaţa lor nu este doar lapte şi miere, dar se înţeleg în problemele importante şi se simt confortabil împreună din prima zi în care s-au cunoscut.

silviu:
SECRETUL unei căsnicii fericite: Soţii să doarmă GOI
 :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă