Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 678114 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2715 : Joi, 15 Mai 2014, 19:55 »
Mda...  :(  Pe pagina lor de fbk a aparut, acum vreo ora, asta:

"Festivalul Turcesc

Anunț important:

În urma evenimetelor tragice petrecute la exploatarea minieră din Turcia sute de persoane şi-au pierdut viaţa. Aceste evenimente triste petrecute in ţara noastră ne-au determinat să anulăm activităţile distractive programate a avea loc în cadrul festivalului. Sperăm că veţi putea înţelege hotărârea noastră şi ne veţi susţine în contextul evenimentelor dramatice petrecute."

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2716 : Joi, 15 Mai 2014, 20:12 »
clar! mergem in tineretului.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2717 : Vineri, 16 Mai 2014, 10:00 »
Spermatozoizi vechi de 17 milioane de ani, descoperiţi în Australia
Oamenii de ştiinţă au descoperit cei mai vechi spermatozoizi fosilizaţi, aparţinând unor crustacee care au trăit în urmă cu 17 milioane de ani, într-un sit arheologic bogat în fosile preistorice, aflat în nordul Australiei.

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #2718 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 00:03 »
Si ovule nu ? Tot singles, tot singles ? Atata amar de vreme...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2719 : Marți, 20 Mai 2014, 09:53 »
De la necesitate, la INTERZIS şi excentric: 141 de ani de la crearea BLUGILOR. Fenomenul „Generaţia în blugi” din România
La 20 mai 1873, negustorul de pânzeturi Levi Strauss, imigrant din Germania şi croitorul Jacob Davis, imigrant din Rusia, înregistrau în SUA patentul nr. 139121, privind „fabricarea unor pantaloni de uzură, dintr-o stofa rezistentă, montaţi cu nituri de cupru”...
 Nimic nu prevestea drumul de glorie al brandului ce tocmai se năştea. O clientă îi ceruse croitorului Jacob Davis, cu un an în urmă, să îi facă pentru soţul ei, tăetor de lemne, nişte pantaloni de lucru din material foarte rezistent, cu buzunare nituite, „deoarece cusăturile din aţă cedează repede”.

În România, cuvântul încetăţenit "blugi" provine de la acel iniţial "Blujeans" a cărui origine se regăseşte în denumirea ţesăturii: "Blu di Genova". În anii de tristă amintire, în ţara noastră blugii au devenit un simbol al libertăţii personale.

Puţini sunt cei care pot uita ceea ce a fost numit „fenomenul  Cenaclul Flacăra”. Implicit fenomenul „generaţiei în blugi”. Mulţi români vorbesc încă despre faptul că muzica născută în Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu a făcut posibilă apropierea, astăzi, între generaţia hi-tech şi cei care purtau blugi, ca un semn de frondă.

La 17 septembrie 1973, cu un public format din numai 60 de persoane, se năştea, la Casa de cultură a Studenţilor "Grigore Preoteasa", fenomenul Cenaclul Flacăra.
 Mai târziu s-au făcut turnee în toată ţara, spectacolele desfăşurându-se pe stadioane. Printre cei care au participat au fost: Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Dan Andrei Aldea, Adrian Ivaniţchi, Dan Chebac, Valeriu Sterian, Evandro Rosetti, Florian Pittiş, Anda Călugăreanu, Tatiana Stepa, Vasile Şeicaru, Alexandru Zărnescu, Ştefan Hruşcă. Şi mulţi alţii.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2720 : Joi, 22 Mai 2014, 14:48 »
Cele mai sexy romance din anii 60-70-80
Despre românce s-a spus dintotdeauna, pe bună dreptate, că sunt femei frumoase. Străinii care vin să dea noroc cu Dracula rămân vrăjiţi de nurii fetelor din îndepărtata Românie iar unii dintre ei îşi programează întoarcerea plecând de la acest factor. Lucrurile au stat dintotdeauna la fel. Inclusiv în anii 60-70-80, când turismul carpatic era în floare şi, suedezi, nemţi sau italieni se convingeau cu proprii lor ochi (şi nu numai) de acest lucru.

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2722 : Miercuri, 04 Iunie 2014, 10:01 »
11 greşeli frecvente pe care le fac femeile trecute de 35 de ani

Iată cele mai frecvente 11 greşeli pe care le fac femeile odată cu înaintarea în vârstă şi cum ar trebui să le eviţi, potrivit Barbarei Grufferman, autoarea unor best seller-uri dedicate ingrijirii femeilor mature.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #2723 : Sâmbătă, 07 Iunie 2014, 09:45 »

http://www.b365.ro/plimbare-gratuita-cu-mocani-a-in-bucure-ti_209448.html
Bucureștenii de toate vârstele sunt așteptați, în perioada 10-15 iunie, la o plimbare gratuită cu mocănița prin București.
Prezența "bunicii" locomotivei Diesel în Capitală face parte din proiectul "Tezaur de Istorie, Cultură și Tehnică Feroviară. Muzeul Ceferiștilor la 75 de ani de la inaugurare", eveniment organizat de Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară (CENAFER) în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

Organizatorii vor construi în piața din fața Muzeului Ceferiștilor o cale ferată îngustă pe care va circula un tren de epocă alcătuit dintr-o locomotivă cu abur și trei vagoane. Mocănița va circula zilnic, în perioada evenimentului, între orele 09.00 – 17.00, pe o distanță de aproximativ 150 de metri pe platoul dintre Muzeul CFR și gura de metrou Basarab.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2724 : Miercuri, 25 Iunie 2014, 09:13 »
SECRETELE unei relaţii de lungă durată: FLIRTUL cu alte persoane şi weekendul în doi
Flirtul cu alte persoane, dar şi petrecerea sfârşitului de săptămână în doi se numără printre secretele unei relaţii de lungă durată, spune scriitoarea britanică Julia Crouch, autoarea cărţii despre acest subiect "The Long Fall".

Căsătorită de 25 de ani, Julia Crouch a precizat, de asemenea, că sexul este important pentru o relaţie pe termen lung, indiferent de vârstă, aceasta spunând că intimitatea cu partenerul ajută la rezolvarea conflictelor şi favorizează o mai bună comunicare între parteneri.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #2725 : Miercuri, 25 Iunie 2014, 21:04 »
Poate ca are dreptate,dar ,daca spusele ei se bazeaza pe faptul ca este casatorita de 25 de ani,pentru mine nu reprezinta un argument.Eu m-am despartit dupa 25 de ani de casnicie; atunci cand ajunsesem sa detin secretul longevitatii in cuplu?

Offline monique_r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2726 : Miercuri, 25 Iunie 2014, 21:08 »
Asta cu flirtul nu cred ca e o reteta care merge la toata lumea. O fi mers la tanti asta, dar circula prea multe retete pt cupluri fericite.....cred ca de-aia se si despart multe cupluri: ajung intr-un impas, intreaba un prieten , apoi cauta pe net si surpriza...sunt prea multe retete  :-\.... si pt ca nu stiu care e calea de urmat, ori aleg o reteta gresita (si se despart mai tarziu) ori decid ca mai bine se despart cand apare impasu'....sau ignora sfaturile tuturor si fac ce cred ei ca li se potriveste...si poate iese bine  :dance:

Offline monique_r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2727 : Miercuri, 25 Iunie 2014, 21:28 »
Mi-am adus aminte de un banc legat de sfaturi si retete: se intalnesc 3 doamne de nationalitati diferite sa-si planga amarul una catre alta si sa gaseasca solutii pentru reinvierea pasiunii in cuplu si hotarasc sa pregateasca ceva mai deosebit pt seri pasionale cu partenerii lor si dupa ceva vreme sa reintalnesc sa impartaseasca impresii. Frantuzoaica le spune ca si-a cumparat o lenjerie rosie super sexy si a avut parte de o seara incantatoare cu Jean al ei, nemtoaica si-a cumparat o lenjerie sexy neagra cu care l-a dat gata pe Mark, iar romanca zice: "eu l-am asteptat pe Ion cu o masca pe fatza si cand m-a vazut mi-a zis: Zorro, faci si tu ceva de mancare?  :kissing:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2728 : Luni, 30 Iunie 2014, 08:37 »
6 semne că ţi-ai găsit sufletul-pereche
Sufletele-pereche nu sunt neapărat persoane care se înţeleg din priviri şi care nu se ceartă niciodată. Viaţa lor nu este doar lapte şi miere, dar se înţeleg în problemele importante şi se simt confortabil împreună din prima zi în care s-au cunoscut.

silviu

• Vizitator