Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (543/578) > >>

silviu:
Cum stau sute de nord-coreeni la coadă pentru a se urca în autobuz
Un videoclip filmat în Coreea de Nord arată cum sute de locuitori aşteaptă ordonaţi în şiruri care se întind pe străzi întregi pentru a urca într-un autobuz.
 :faint:

Mari_a:
Pffff! Cu circulatia intrerupta iar? Iar trebuie sa ocolesc juma' de oras ca sa plec de acasa?! Eu nu inteleg de ce nu se duc, de exemplu, in Parcul Tineretului, ca e imens si e aproape gol? In Herastrau, la Cernica, sa dea o fuga pana la Pustnicu, oriunde la iarba verde si nu in smog, intre betoane? De ce trebuie mereu sa blocheze juma' de oras?  :tickedoff:  Dar s-au invatat: Piata Constitutiei! A fost o expozitie acum vreo doua saptamani, a fost montat un cort si, sub el, ce credeti? S-a turnat beton - peste mozaicul ala din pietre patrate!!! Si, credeti ca la sfarsit a mai curatat cineva? Ash! Cu periuta de dinti i-as fi pus sa aduca la starea initiala!  :buck2:

Despre bietii coereni de nord... cred ca-s atat de indoctrinati incat ceea ce traiesc ei li se pare normal!   :(

silviu:
pffff!!!... cu ce mai ajungem la festivalul turcesc? creca cu metroul :-\

IuliaT:
deci mergeti la festivalul trucesc....vreau si eu sa vin :) cu cine sa iau legatura?
 *|*

Mari_a:
Pai daca n-o ploua in weekend... cam pe sambata zic ca ar fi de mers...
Eu incerc sa trec maine asa, o fuga, sa-mi iau pentru acasa niste chestii de pe la ei... O sa va povestesc ce-i p-acolo...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă