Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (540/578) > >>

wonderland:
Daca s-a intamplat, cu siguranta nu :-[.
Poate doar ca sa ne dam seama cum poate fi evitat un eventual al 3-lea razboi mondial, ca tot ne dau rusii emotii acum :buck2: :uglystupid2:

wonderland:
Am vrut sa-l pun la plante, dar m-am gandit ca aici intra mai multa lume

O noua expozitie de violete africane va avea loc intre 23-25 mai la Gradina Botanica!

silviu:
ANDA ADAM, chemată la POLIŢIE să dea declaraţii
In urma cu doi ani, Anda Adam si-a inlocuit silicoanele vechi de 11 ani cu unele mai mari, apeland la serviciile cunoscutului estetician Stan Vitalie! La vremea respectiva, cantareata s-a laudat ca pe noile inaintari a dat “doar” 2000 de euro, la jumatate de pret fata de alte dive din showbiz, care isi facusera operatii asemanatoare la clinici private.

Anda si-a reparat bustul la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, si a fost extrem de multumita de interventie! Mai mult, nu a interesat-o ca pe fisa ei de externare scria, conform presei, ca are 32 de ani si este pensionara, semn ca a beneficiat de niste reduceri de la stat, daca nu chiar gratuitati.

hai ca au inceput sa-mi placa si pensionarele. carevasazica exista viata si dupa pensionare :applause:

Mari_a:
Daaaa? Uite una vesela pentru tine! (vezi ca mai jos e si video)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2615013/Bad-Grandma-The-86-year-old-woman-poses-Instagram-shots-bathers-taking-pills-dancing-shes-gained-cult-following.html
 :2funny:

silviu:
da! imi place pensionara din dreapta. o fi trecut si ea pe la spitalul de chirurgie plastica?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă