Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (538/578) > >>

silviu:
O tânără săracă a găsit un portofel pe stradă pe care l-a returnat proprietarului
Loredana Neagu, în vârstă de 20 de ani, mamă a doi copii, o fetiţă de opt luni şi un băiat de trei ani, şi care trăieşte în condiţii extrem de dificile, a declarat că a găsit portofelul pe stradă şi niciun moment nu s-a gândit că şi-ar putea însuşi suma respectivă.

intr-o tara de hotzi, asemenea fapte tin prima pagina a ziarelor.

wonderland:
uite asa ajungem sa apreciem normalitatea ca pe ceva extraordinar :crazy2:

iata ce studiu am gasit:
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/studiu-s-a-schimbat-poporul-roman--ultimul-secol-spiritul-turma-complexul-inferioritate-1_5344d8450d133766a89f16fe/index.html

silviu:
Sondaj: Dacă ar trăi, Ceauşescu i-ar spulbera la prezidenţiale pe Ponta, Antonescu sau Ungureanu
Daca ar avea loc alegeri prezidentiale si Nicolae Ceausescu ar trai, 66% dintre romani ar fi gata sa il voteze, potrivit unui sondaj IRES.

Starea de spirit a populatiei e destul de intunecata, sondajul aratand ca 73% dintre respondenti cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita, iar 69% cred ca traiesc mai rau decat inainte de 1989, potrivit Ziare.com, care citează Digi 24.

Cele mai bune lucruri pe care oamenii si le aduc aminte despre perioada de dinainte de 1989 sunt traiul bun si siguranta locului de munca.

interesant! la ce perioada vor fi facand referire cand amintesc de traiul bun? ??? sau ce inteleg ei prin traiul bun?

Doina:

--- Citat din: silviu din Vineri, 11 Aprilie 2014, 09:36 ---
interesant! la ce perioada vor fi facand referire cand amintesc de traiul bun? ??? sau ce inteleg ei prin traiul bun?

--- Terminare citat ---

Dumnezeu stie ! E singurul.  :slap: Sau foarte multi respondenti au dus-o minunat, iar unii nu ne-am prins...:-))
Asta seara pe Digi 24 este ultimul episod din ''Putin, Rusia si Vestul''.

Doina:
A fost interesant. Si ingrijorator deopotriva, raportat la evenimentele din ultimele saptamini.  :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă