Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Cory:
http://www.b365.ro/la-noapte-se-schimba-ora-cand-se-trece-la-ora-de-vara-2014-cum-se-da-ceasul_205213.html
La noapte se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul și când
Se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul - La noapte vom trece la ora de vară 2014, astfel încât mâine va fi cea mai scurtă zi din an.
Serena:
--- Citat din: mar61r0@gmail.com din Sâmbătă, 08 Februarie 2014, 09:21 ---Silviu, vin cu o completare la acest subiect daca nu ti-e cu suparare. Etapele cruciale de care vorbesti sunt denumite Pinacle si sunt patru mari etape, care sunt predeterminate la nastere. Pinaclul 1 se refera la dezvoltarea si cautarea sufletului, descoperirea de sine si tine pana la varsta de 30 de ani, in functie de codul sufletului. Pinaclul 2, este aproximativ intre 30 -40 ani, perioada de identificare a scopului in viata si a unei responsabilitati sociale. Pinaclul 3 se afla intre 40 - 49, perioada de manifestare a puterii personale si a succesului financiar, iar ultimul pinaclu, nr 4 tine 30 de ani, perioada in care invatam sa mentinem un echilibru intre Cer si Pamant. Trecerea de la un pinaclu la altu este simtita putermic, mai ales de la primul la cel de-al doilea, trecerea de la o etapa de evolutie la alta.
--- Terminare citat ---
Maria dragă, nu mă pot abţine să te complimentez pentru această informaţie, despre Pinacle. Măcar acum ştiu că incerc să mă menţin (între cer şi pământ). M-a impresionat, mai sus, şi Wonderland prin descompunerea şi compunerea şi iar descompunerea chimică a îndrăgostelii, dar, doar am lecturat şi am băgat la cap. Pus la sertarul cu eticheta: ,,bune de ştiut" pentru a lupta cu solitudinea.
almi_gabi:
--- Citat din: Cory din Sâmbătă, 29 Martie 2014, 12:46 ---.....
Se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul - La noapte vom trece la ora de vară 2014, astfel încât mâine va fi cea mai scurtă zi din an.
--- Terminare citat ---
am schimbat-o, doar ca de fiecare data mi-e mai putin clar de ce o schimbam!?? ???
wonderland:
ca sa derutam vacutele si alte animalute, cica.
si sa avem un motiv in plus de stres :rtfm:
http://www.romaniatv.net/ora-de-vara-2014-ce-tara-nu-schimba-ora-pentru-a-nu-si-stresa-cetatenii-cum-se-da-ora-exacta-in-romania_135264.html
Cory:
--- Citat ---am schimbat-o, doar ca de fiecare data mi-e mai putin clar de ce o schimbam!?? ???
--- Terminare citat ---
Ca sa avem un motiv de "bucurie" in plus luni dimineata cand vom pleca spre servici mai repede cu o ora ???
( zic si eu asa :tomato: )
Oricum timpul trece groaznic de repede - aproape am ajuns in aprilie :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă