Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
nickescool:
http://adevarul.ro/cultura/istorie/foto-splendida-poveste-despre-romania-eterna-1_52a1ca0ec7b855ff567f8275/index.html
Mari_a:
Frumoase poze. "Splendida poveste despre Romania eterna". Despre Romania saraca! (Sau etern saraca! Si suedezii mancau radacini acum 100 de ani si emigrau masiv in America, de foame. Si azi...)
Cel mai mult mi-a placut poza cu hora de duminica
nickescool:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 10:20 ---Frumoase poze. "Splendida poveste despre Romania eterna". Despre Romania saraca! (Sau etern saraca! Si suedezii mancau radacini acum 100 de ani si emigrau masiv in America, de foame. Si azi...)
Cel mai mult mi-a placut poza cu hora de duminica
--- Terminare citat ---
Ai pus punctul pe i ,imi mai spusese cineva despre saracia tarilor scandinave acum 100 de ani,daca ar fi liniste o perioada mai lunga s ar putea intampla si la noi ,apropos cum te simti ,,,,,
Mari_a:
Mai binisor, multumesc. Tocesc tastatura! :D Daca mai stau mult in casa, o sa umplu pe-aici de poze! :giggle:
nickescool:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 11:08 ---Mai binisor, multumesc. Tocesc tastatura! :D Daca mai stau mult in casa, o sa umplu pe-aici de poze! :giggle:
--- Terminare citat ---
Vino n Herastrau acum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă