Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
pe_jumate:
tu crezi ca eu vorbesc despre ceapa? :D
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:39 ---tu crezi ca eu vorbesc despre ceapa? :D
--- Terminare citat ---
nu la modul concret.
cand cei doi trei extrovertiti despre care vorbesti se gasesc in aceeasi echipa, nu este nevoie ca vasul sa se duca la fund, nu este o conditie; atata timp cat exista reguli concrete, cat fiecare lucreaza by these rules, nu se scufunda! se scufunda atunci cand este vorba de un management improvizat, un management de cumetrie. parerea mea.
Ayouni:
si da, afirmatia generala ca ibericul ar fi extrovert iar nordicul mai putin, nu este numai o perceptie, este un fapt, se bazeaza pe statistici. fara sa mergem mai departe, e de ajuns sa ne uitam sau sa traim un pic printre ei ca sa ne dam seama de acest lucru. si intr-un fel il abordezi pe unul, in alt fel il abordezi pe celalalt... si aici era vorba mai mult de particularitati culturale, care sunt foarte importante si care-i diferentiaza. de asemenea, desi latini, de ex. profilul omului de afaceri italian este diferit de cel al spaniolului sau portughezului, sunt caracteristici care-i apropie dar sunt altele care-i indeparteaza destul de mult. si daca nu esti constient de aceste detalii, risti sa esuezi intr-o negociere cu ei. acelasi lucru se intampla cu francezii, britanicii, arabii, etc.
pe_jumate:
nici o statistica nu o sa deminstreze vreodata ca toti ibericii au acelasi tip de personalitate ;)
generalizariel nu sunt bune.. cultura organizationala si cunoasterea caracteristicilor acesteia in diverse zone din lume, da
evident, nu insist sa fii de acord cu mine
noapte buna!
PS am obosit brusc si am sa plec de aici..
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:54 ---nici o statistica nu o sa deminstreze vreodata ca toti ibericii au acelasi tip de personalitate ;)
generalizariel nu sunt bune.. cultura organizationala si cunoasterea caracteristicilor acesteia in diverse zone din lume, da
evident, nu insist sa fii de acord cu mine
noapte buna!
PS am obosit brusc si am sa plec de aici..
--- Terminare citat ---
da, exact pe_jumate, asta am incercat sa spun si eu dar cu alte cuvinte. pentru a discuta despre ceva nu e neaprat nevoie sa fim de acord unii cu altii. putem discuta foarte bine si in contradictoriu. ca daca eu sunt de acord cu tine si tu esti de acord cu mine, tot timpul... tot impul... hm parca-si pierde farmecul la un moment dat. noapte buna!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă