Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (497/578) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 14 Ianuarie 2013, 11:29 --- :D  Uite aici:
http://perezhilton.com/2013-01-13-golden-globes-2013-jodie-foster-winner-cecil-b-demille-award
Desteapta femeie! Si frumoasa!  :)

Am primit de la Nico un mail acum cu castigatorii Globurilor (ti l-am trimis si tie acum,ca stiu ca esti cinefila  :) ) si la sfarsit zice asa:
"Gala de decernare a premiilor Globul de Aur a fost transmisa de HBO Romania live, in limba originala, nedublata, in noaptea de duminica spre luni, de la ora 3.00. Varianta editata si subtitrata a galei va fi difuzata de HBO marti, de la ora 20.00."

--- Terminare citat ---

Multam Mari. Si mie imi place Jodie Foster. Are uneori o forta de interpretare la care nici nu te-ai astepta. Desi e considerata mai scorpie asa, mie imi place cum interpreteaza. Banuiesc ca stii deja ca apare intr-un clip al lui Coolio ( coloana sonora a unui film  ;D ).
Globul de Aur este un fel de avanpremiera la Oscar.

Mari_a:
Mmmmm... nu stiu!  ::)  Cand zic Coolio, imi vine in minte Gangsta's paradise, care a fost intr-un film cu Michele Pfeiffer... Dar cu Jodie Foster nu stiu... Zî si mie...

LE: am gasit cum ii zice la film - Dangerous Minds - 1995.

almi_gabi:
mah, Mari, ca bine zici Michele Pfeiffer!! pfoai ... batranetile , maica!   :strambatura:

Am gasit o stire in care suntem nr. 1  !!!

Cimitirul vesel de la Sapanta cel mai frumos loc de odihna vesnica din lume  

Sa mai zica cineva ca Romania apare doar cu lucruri negative in clasamente internationale! De aceasta data, avem un motiv de mandrie: Cimitirul vesel de la Sapanta a fost declarat cel mai frumos loc de odihna vesnica din lume.

Cimitirul din Sapanta, Romania: La 700 km nord-vest de Bucuresti, satul Sapanta este cunoscut pentru ca aici se afla unul dintre cele mai colorate cimitire din lume. Stilul si inscriptiile poetice, precum si mozaicul folosit sunt expresia vietii defunctului. Traditia a fost inceputa in 1930 de catre un artist local si este perpetuata si astazi.

admin:
Am vazut, incluzand Sapanta 3 dintre cele prezente in top. Stiam insa, dupa un alt clasament ca cimitirul din Pisa, Camposanto, din vecinatatea Turnului Pisa, este considerat a fi daca nu cel mai frumos (atat cat poate fi un cimitir frumos) macar printre primele 3 din Europa. Cinstit sa fiu, cimitirul evreiesc din Praga (va amintiti cei care ati fost cu mine, ce truc v-am invatat, pentru a-l vedea fara sa platiti?) este de-a dreptul morbid, cu mult peste ceea ce este in mod normal un cimitir. Zeci de mii de oameni care au fost inmormantati, claie peste gramada, pe cateva sute de metri patrati...ihhh, nu stiu ce au numit cei care au facut clasamentul, frumos  ???

In schimb un cimitir impresionant de civilizat, cu monumente funerare adevarate opere artistice am vazut (si cu o parte din voi) la Praga, langa Catedrala Petru si Pavel, in Rezervatia-parc Visehrad.

Sapanta este intradevar cu totul deosebita de orice am vazut pana acum si poate chiar merita acest loc1 pe care l-a primit.

Dar cimitirul tot cimitir ramane. Frumos, vesel, monumental, ingrijit, este pana la urma un loc trist...

theo365:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cum-au-ajuns-medicii-americani-sa-prescrie-ampicilina-romaneasca-176718.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă