Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Caroline:
--- Citat din: steliana din Marți, 18 Decembrie 2012, 11:09 ---"Daca alegi siguranta in locul in locul fericirii, o vei avea, insa cu acest pret." 8)
--- Terminare citat ---
Atata timp cat celulele din corpul nostru traiesc de la 4-5 zile (leucocitele) la maxim un an, astfel incat intr-un an am "reprodus" 13 kg de piele "prafuita" pe mobile si in jurul nostru, eu n-as baga mana-n foc pe faptul ca ceea ce am gandit acum 20 de ani apartinea de aceeasi persoana. Siguranta, feicirea, adrenalina sau simpla conformare la anumite conventii sociale sunt o alegere de moment si e hazardat sa le extrapolam la lucruri care ne caracterizeaza pentru totdeauna. Suntem ceea ce suntem acum si aici. Mai mult nu stiu si nu vreau sa stiu despre mine.
silviu:
nush cum o fi la altii, da' la mine nu s-a modificat nimic. tot alea tinere si usoare imi plac 8)
steliana:
schimbarea este continua, insa niciodata nu as alege intre inspiratie si transpiratie ;)
theo365:
http://ro.stiri.yahoo.com/schi-gratis-%C3%AEn-sta%C5%A3iunea-transalpina--tot-sezonul-092813661.html
Pentru doritori
silviu:
O americancă este Miss Universe 2012
Reprezentanta Statelor Unite, Olivia Culpo, este câştigătoarea Miss Universe 2012. Statele Unite câştigă acest titlu pentru prima dată din 1997.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă