Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
almi_gabi:
--- Citat din: dauina din Joi, 13 Decembrie 2012, 17:38 ---
Ne apropiem de Marea Translaţie.
......
--- Terminare citat ---
wow, a fost ceva de citit ! Recunosc n-am avut rabdare pana la capat asa ca l-am "taiat" pe diagonala. :blush:
Sunt in ultima vreme tot mai mute articole si documentare cu trecerea aceasta, pe care n-am prea inteles cum sa ii spun - salt energetic, translatie, plimbare prin infinit sau orice altceva ar putea insemna ea. De fapt cred ca universul/ cosmosul doar se schimba si el cum fac si oamenii . Doar ca aceste schimbari sunt la nivel macro.
E deajuns sa te uiti la cer intro noapte de vara, de undeva de pe un munte inalt sa vezi ca sunt miliarde de stele si chiar si asa nu avem cum sa vedem tot universul ci doar o parte din el ; cu atat mai putin sa intelegem transformarile, fortele si ce se intampla dincolo de barierele cunostiintelor noastre despre lume.
silviu:
Timpul terestru NU VA MAI EXISTA. Trăim în doar 16 ore ceea ce ar trebui să TRĂIM în 24!
Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la zero ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Majoritatea celor care cred în decodificarea calendarului mayaş cu privire la sfârşitul lumii, spun că de fapt, consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!.
:o io cred ca voi trece intr-o gaura neagra :strong:
Caroline:
Am citit tot articolul. Sunt multe adevaruri, dar si multe speculatii (iar videoclipul le intrece pe toate...). Eu nu exclud posibilitatea sa se intample ceva, dar de unde pana unde stim noi oamenii CE se va intampla si cum, atata timp cat gandim totusi in 3 dimensiuni?!
Cam asa: cred ca aura mea se modifica... in ultima saptamana am ars 4 becuri numai punand mana pe priza... ;D
dauina:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 16 Decembrie 2012, 01:41 ---cred ca aura mea se modifica... in ultima saptamana am ars 4 becuri numai punand mana pe priza... ;D
--- Terminare citat ---
;D ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 15 Decembrie 2012, 11:01 ---
fa cornite cu inelaru' si bate 30 de matanii, sa nu ramai blocat acolo!!!
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă