Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
dauina:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 10:59 ---Pai mai bine ii cheltui cand ii ai (daca ii ai !! :whistle:).
--- Terminare citat ---
Asa zic si io....
admin:
Fostul presedinte rus Medvedev, a fost inregistrat in pauza unei discutii televizate, cand le dezvaluia ziaristilor ca pe langa servieta cu butonul de declansare atomic, seful statului rus primeste si dosarul top secret, referitor la vizita extraterestrilor pe planeta noastra. Este o recunoastere indirecta (pana acum au fost doar supozitii), a prezentei printre noi, a unor fiinte de pe alte planete. Cine or fi si care sunt acestia? O intrebare care zilele urmatoare va face inconjurul lumii.
Ca sa ies din discutie, eu va spun ca sunt pamantean ;D ;D ;D
Caroline:
Despre mine nu sunt sigura... fostii mei colegi de liceu mi-au zis la intalnirea de-acum 20 de ani ca abia acum am devenit umana. ;D
almi_gabi:
Astfel de solutii ca aceasta cu autostrazile care nu se inzapezesc par de domeniul SF-ului. Oare incepem si noi (oamenii) sa cream tehnologii asemanatoare celor pe care se presupune ca le detin civilizatiile extraterestre?
Autostrazi solare
Solar Roadways
Caroline:
Azi am descoperit images.google.com. Dai click pe icon-ul cu camera foto si poti sa introduci spre cautare nu text, ci o imagine.
De ce? Ca sa vezi, de exemplu, pe unde ajung pozele tale furate de pe Facebook, de unde provine sigla originala a unui produs sau o imagine cu copyrigt, si nu in ultimul rand... ca sa descoperi profile false pe net. Iar daca gasesti aceeasi fotografie sub sute de nume diferite, sigur e vorba de scamming sau de furt de identitate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă