Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
silviu:
Romanca cu cea mai subtire talie din lume a pozat topless
Pentru unii e o ciudatenie, fiind considerata anorexica, in timp ce altii o felicita si o sustin pentru talia de viespe. Ea recunoaste ca e slaba si e mandra de acest lucru, sustinand ca pur si simplu nu poate lua in greutate oricat de mult ar manca.
Caroline:
"Genul" asta a fost printre primele dintre cei care a murit la Auschwitz. Mai bine sa mananci cat de putin... treci criza, treci razboiu', da' arati a om... ;D
almi_gabi:
Metroul bucureştean aniversează azi 33 de ani de la punerea în funcţiune a primului tronson, Semănătoarea - Timpuri Noi, acesta fiind dat în folosinţă pe 19 noiembrie 1979.
Istoria metroului românesc începe cu 33 de ani în urmă, atunci când din Depoul Ciurel primul tren de metrou parcurgea tronsonul Semănătoarea - Timpuri Noi al primei linii, M1.
De-a lungul istoriei sale, metroul a transportat peste 4,4 miliarde de călători.
Mai multe detalii in reportaj.
Imi aduc aminte ce distractie a fost atunci la inaugurare. Toata lumea de la copii, adolescenti pana la adulti se plimbau cu metroul. :)
Sper sa se termine cat mai repede tronsonul care merge la mine in cartier.
Mari_a:
Aoleu, 33 au trecut?! Unde s-au dus? :o In toamna lui '79 eram clasa a XI-a si-mi amintesc de parc-a fost ieri cum am plecat cu fetele de la scoala, cu o moneda de-un leu in buzunar - d-aia cu tractoru' pe ea - si ne-am dus sa ne plimbam cu metroul... Ne-am dus-intors de mai multe ori... ni se parea ca suntem in Star Trek!
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Noiembrie 2012, 10:33 ---... Ne-am dus-intors de mai multe ori... ni se parea ca suntem in Star Trek!
--- Terminare citat ---
Pentru acele vremuri intradevar ziceai ca esti intr-un film SF. :)
Si era pe vremea cand aveam ceva mai putin de 20 de ani , ca uite ce ne zic studiile, cica dupa 20 de ani
incepem oficial sa imbatranim.
:slap:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă